Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Gå til Gladmobil

GladMobil er en udbyder, som vægter deres kunders frihed til at vælge højt. Som kunde hos GladMobil får man dermed muligheden for selv at sammensætte ens mobilpakke, sådan at den kommer til at afspejle ens egentlige forbrug.
Hos GladMobil får både virksomheder og privat personer de samme priser og vilkår.
Derudover så giver denne teleudbyder dig muligheden for at støtte lokalforeninger og formål. Dette foregår på den måde, at GladMobil donerer 10% af din mobilpakkes månedlige pris til en forening eller et formål efter dit ønske.

 
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Se brugeranmeldelser af Gladmobil

Det kan være svært at finde frem til, hvilken teleudbyder der er den bedst for dig. Derfor har vi samlet brugeranmeldelser, sådan at du kan få et indtryk af, hvordan andres oplevelser med GladMobil har været.
Brugeranmeldelserne er herfra siden eller er fra offentlige data – såsom fra f.eks. Trustpilot.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Din vurdering af Gladmobil


Hvis du allerede selv har haft erfaringer – positive såvel som negative – med GladMobil, så vil vi også meget gerne have din brugeranmeldelse.
Du skal blot give din anmeldelse en overskrift, hvorunder du så skriver anmeldelsen ud. Du bedes desuden dog om at oplyse dit navn og din e-mailadresse. Dine personlige data vil ikke blive offentliggjort eller brugt til marketing.
Det er dog vigtigt, at din anmeldelse udelukkende består af dine egne oplevelser med GladMobil, såvel som at den af 100% sandfærdig.

Skriv en kommentar