Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Til dig som snakker meget i telefon: Mobilabonnementer med fri tale

På jagt efter det billige mobilabonnementer med fri tale? Hos talepakker.dk der sammenligner vi priserne, blandt langt de fleste af de største danske mobilselskaber.

Og vi arbejder løbende på at tilføje alle de danske mobilselskaber og deres abonnementer. Vores priser opdateres hver nat og du kan sortere efter eksempelvis den bedste månedspris, mindsteprisen og andre ydelser, eksempelvis datamængde.

Er du nu sikker på du har behov for fri tale?

Hvis du er 100% sikker på at du har behov for fri data, så se vores tabel herunder, som sammenligner alle teleselskaberne i vores system, som har fri data. Hvis du er i tvivl om du faktisk har behov for fri data, så kig på dine gamle regninger og dit forbrug.

Du kan typisk logge ind hos din nuværende teleudbyder og se præcist hvor meget du har talt i de foregående måneder. Hvis du samtidigt også kigger på dit dataforbrug, så kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dit egentlige forbrug. Tag de værste måneder som “worst case” scenario og brug vores sorteringsfunktion i venstre side. Der vil ofte være penge at spare, hvis du vælger et mindre mobilabonnement, som passer til dine behov.

Hvornår kan man bedste spare penge på at skifte mobilabonnement?


Har du haft dit abonnement i flere år, så er der størst chance for at der er kommet billigere og bedre alternativer på markedet. Men den største besparelse kommer typisk, hvis man ikke har en idé om sit forbrug og det viser sig ikke at matche ens abonnement.

Mange har taler ikke nok i telefon ift. det de har med i prisen og de bruger sjældent i nærheden af alt den data de har med. Hvis du ovenikøbet skal købe ny mobiltelefon samtidigt, så kan der gøres ret store besparelser.

Undersøg markedet grundigt og vælg den udbyder hvor pris og ydelser matcher. Husk at selvom du kun spare 30-50 kroner om måneden, så vil det i det lange løb blive til en del penge.

Find det billigste mobilabonnement med fri tale

Leder du efter et billigt mobilabonnement, hvor fri tale er inkluderet? Her på siden sammenligner vi abonnementer fra de største danske mobilselskaber, så du nemt kan finde det abonnement, der passer til dine behov.

Her kan du både finde mindstepris, månedspris og få en oversigt over hvilke andre ydelser, der er med i dit abonnement med fri tale. Der er nemlig flere ting, du bør overveje, når du leder efter det billigste mobilabonnement med fri tale.

Oversigt over mobilabonnementer med fri tale

Fordele ved at vælge det billigste mobilabonnement med fri tale

  • Lav månedlig pris
  • Tal så meget du vil, uden det koster ekstra
  • Du betaler ikke for tjenester, du ikke kommer til at bruge

Hvis du bruger din telefon til at ringe, og ikke så meget andet, så er det en god idé at gå efter et billigt abonnement med fri tale. Så kan du nemlig ringe og tale ligeså meget og ligeså længe du vil uden at bekymre dig om ekstraudgifter.

Når du vælger det billigste abonnement, vil der formentlig heller ikke følge en masse tjenester med som du alligevel aldrig kommer til at bruge. Du får altså et billigt abonnement, som kun indeholder lige præcis det, du har brug for.

Ulemper ved at vælge det billigste mobilabonnement med fri tale

  • Mindre data
  • Kan blive dyrere, end du regner med
  • Du får ikke adgang til diverse tjenester

Når du vælger det billigste mobilabonnement med fri tale, vil der sandsynligvis ikke være så meget data inkluderet. Det kan være et problem, hvis du f.eks. ofte bruger gps’en på din mobil eller godt kan lide at tjekke de sociale medier, når du er på farten.

Selvom et abonnement virker billigt, kan det faktisk blive dyrt i længden, hvis du altid skal tilkøbe ting som f.eks. ekstra data. Det er også værd at overveje, om et lidt dyrere abonnement inkluderer nogle tjenester, du alligevel ville betale for ved siden af. Mange abonnementer giver adgang til streamingtjenester, musiktjenester, tjenester, hvor du kan høre lydbøger osv. Der kan være en del penge at spare ved at vælge sådan et abonnement, fremfor at betale for mobilabonnement og diverse tjenester særskilt.

Bør jeg vælge fri tale?

Før du vælger det billigste mobilabonnement med fri tale, bør du overveje om du i virkeligheden har brug for fri tale. Der findes rigtig mange måder at kommunikere med folk, som foregår online. Mange benytter sig af de metoder og har derfor brug for mere data i deres mobilabonnement end tale.

Hvis du er i tvivl om, hvad dine behov egentlig er, kan du tjekke dine mobilregninger for de foregående måneder. Dem kan du typisk finde ved at logge ind hos din nuværende teleudbyder. Her kan du se præcis, hvor meget tale du har brugt, hvor meget data du har brugt og evt. andre ting, du skal være opmærksom på, inden du vælger et nyt abonnement.

Man kan godt blive overrasket over ens egentlige forbrug, så det er meget fornuftigt at lave et hurtigt tjek, inden man binder sig til noget.