Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Gå til Greentel

Greentel blev oprettet i 2012 og er et danskejet mobilselskab, der tilbyder telefoni- og bredbåndsløsninger til både private og erhverv.

Hos Greentel er du sikret god dækning med Telia/Telenors netværk. Der er ingen bindingsperiode eller oprettelsesgebyr og det er muligt at tilkøbe 5G til alle mobilabonnementerne for 29 kr./md. Du kan altid gratis skifte abonnement, så det passer til dit behov – og med appen ’Mit Greentel’ er det nemt at holde styr på dit forbrug.

Som kunde hos Greentel støtter du opsamling af havplast ved den danske vestkyst og bevaring af regnskoven i Ecuador hver måned via dit abonnement.

Greentel har et bredt udvalg af mobilabonnementer og de tilbyder også abonnementer til varmepumper og alarmer.

 
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Se brugeranmeldelser af Greentel

Vi indsamler løbende anmeldelser af Greentel, som du kan læse herunder. Som kunde gør anmeldelserne det lettere for dig at vurdere, om selskabet passer til dine behov.

Anmeldelserne er en kombination af data fra offentlige sider som eksempelvis Trustpilot og brugeranmeldelser sendt direkte til os.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Din vurdering af Greentel

Vi er altid interesserede i at læse og dele din anmeldelse af forskellige mobilselskaber.

Har du været eller er kunde hos Greentel, kan du derfor med fordel dele dine erfaringer og oplevelser her på siden. Vi modtager gerne både positive og negative anmeldelser, så længe de er helt sandfærdige.

Du kan skrive din anmeldelse herunder. Vi skal blot bruge en overskrift, selve anmeldelsen, navn og e-mailadresse. Vi bruger ikke e-mailadressen i marketingsøjemed, og den vil ikke blive offentliggjort nogen steder.

Skriv en kommentar