Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Greentel

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Greentel

Vi indsamler løbende anmeldelser af Greentel, som du kan læse herunder. Som kunde gør anmeldelserne det lettere for dig at vurdere, om selskabet passer til dine behov. Anmeldelserne er en kombination af data fra offentlige sider som eksempelvis Trustpilot og brugeranmeldelser sendt direkte til os.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af Greentel

Vi er altid interesserede i at læse og dele din anmeldelse af forskellige mobilselskaber. Har du været eller er kunde hos Greentel, kan du derfor med fordel dele dine erfaringer og oplevelser her på siden. Vi modtager gerne både positive og negative anmeldelser, så længe de er helt sandfærdige. Du kan skrive din anmeldelse herunder. Vi skal blot bruge en overskrift, selve anmeldelsen, navn og e-mailadresse. Vi bruger ikke e-mailadressen i marketingsøjemed, og den vil ikke blive offentliggjort nogen steder.

Om Greentel

Hos Greentel er du sikret god dækning med Telia/Telenors netværk. Der er ingen bindingsperiode eller oprettelsesgebyr og det er muligt at tilkøbe 5G til alle mobilabonnementerne for 29 kr./md. Du kan altid gratis skifte abonnement, så det passer til dit behov – og med appen ’Mit Greentel’ er det nemt at holde styr på dit forbrug. Som kunde hos Greentel støtter du opsamling af havplast ved den danske vestkyst og bevaring af regnskoven i Ecuador hver måned via dit abonnement. Greentel har et bredt udvalg af mobilabonnementer og de tilbyder også abonnementer til varmepumper og alarmer.