Mobilabonnementer uden internet

Kan du undvære internettet på din mobil, eller har du andre løsninger til at dække dit databehov, så kan der være rigtig mange penge at spare på mobilabonnementet. Data er en af de allerdyreste ydelser, når det kommer til dit mobilforbrug, og mange gange bruger du ikke tilnærmelsesvis lige så meget data, som du betaler for hos din teleudbyder. Nu om dage giver langt de fleste mobilabonnementer alligevel adgang til fri …

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er reklamelinks, hvor vi får en kommision ved bestilling.

GreenSpeak – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 10 kr


Vælg

Minimumspris: 10 kr

✔️ Minimumforbrug 10 kroner md.

Nettalk – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

Oister DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Oister+ fordelsklub

✔️ 1,8 øre/ MB data

✔️ 20 øre/tale pr. min

Lyca Mobile DK – 5 timer + 6 GB + 2 GB EU + 120 SMS

Tale:

5 timer

Data

5 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Ingen binding

✔️ Billig telefoni

HALLO – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

Unotel – Forbrugsafregnet

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Oprettelse: 99 kr.

Vælg

Minimumspris: 273 kr

CBB DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ 1 kr./MB data

✔️ 59 øre/tale pr. min

Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Mobilabonnementer uden internet

Kan du undvære internettet på din mobil, eller har du andre løsninger til at dække dit databehov, så kan der være rigtig mange penge at spare på mobilabonnementet.

Data er en af de allerdyreste ydelser, når det kommer til dit mobilforbrug, og mange gange bruger du ikke tilnærmelsesvis lige så meget data, som du betaler for hos din teleudbyder. Nu om dage giver langt de fleste mobilabonnementer alligevel adgang til fri tale og sms. Det er altså mængden af data, som er afgørende for, hvorvidt abonnementet stiger eller falder i pris.

Mange steder er der i dag WiFi-netværk, som du kan logge dig på kvit og frit, så i mangt et tilfælde har du slet ikke behov for data for at komme på internettet. Dette gælder også på arbejdspladsen, studiet eller derhjemme. Kan du undvære 3G og 4G-netværket, så vil du kunne erhverve dig nogle af de billigste mobilabonnementer på markedet overhovedet. Denne guide giver dig et overblik over mobilabonnementer uden internet. Du behøver altså blot at koncentrere dig om dit forbrug af tale og sms’er for at vide, hvilket mobilabonnement der er det rigtige for dig.

Vælg klogt – tag et mobilabonnement uden internet

Det er faktisk ret så sjældent, at du gør brug af 3G eller 4G-netværket på din mobil. Dette skyldes, at du ofte befinder dig på steder, hvor du alligevel har adgang til WiFi. Er dit dataforbrug i forvejen begrænset, så er det måske slet ikke nødvendigt, at data er inkluderet i dit mobilabonnement.

Synes du, at du betaler alt for meget for den lille mængde data, du bruger? Og mener du alligevel, at du nok kan undvære internettet i de få situationer, hvor du ikke kan tilgå et WiFi-netværk? Så er det helt bestemt en sund økonomisk løsning at tilmelde sig et mobilabonnement uden internet.

Befri dig for normerne med et mobilabonnement uden internet

Man føler måske, at det hører fortiden til pludselig at stå alene på en togperron uden internetforbindelse. Internettet hjælper til at holde dig beskæftiget og dræber ventetiden. Men reelt set går tiden på nettet sjældent med noget særlig betydningsfuldt. Man kunne i så fald bruge disse stunder anderledes i stedet for straks at forfalde til at åbne Facebook-app’en eller tjekke de senest uploadede fotos på Instagram. Du kunne jo lige så godt læse den bog, du aldrig har fået taget hul på, eller føre en samtale med personen ved siden af dig.

Forbrug af tale og sms’er

Vælger du et mobilabonnement uden internet, så er det eneste, du reelt set skal bekymre dig om, hvor mange timers tale og hvor mange sms’er du har behov for om måneden.

Du kan finde ud af, hvor meget taletid du bruger, og hvor mange sms’er du sender, ved at tilgå selvbetjeningen på din teleudbyders hjemmeside. Heraf fremgår dit præcise forbrug. På baggrund af dette kan du nemt udpege det mobilabonnement i vores oversigt, der matcher dit forbrug bedst, så du får det billigst mulige abonnement uden internet.