Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Oister

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 2 anmeldelser)
Fantastisk100%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Oister

For at hjælpe dig på vej imod at finde den bedste udbyder, så samler vi herunder løbende anmeldelser af Oister, sådan at du kan få et indblik ind af andres oplevelser med dette firma. Anmeldelserne kommer fra offentligt tilgængelig data. Dermed er anmeldelserne f.eks. hentet fra Trustpilot og brugeranmeldelser fra denne side.

Oister oister

23. januar 2023

Kunde i mange år… aldrig bøvl, altid billigt.

Karen

Et fremragende selskaber (Til prisen)

17. juni 2020

Er super glad for at bruge Oister. Enkelte steder er netværket ikke fantastisk, men prisen er til gengæld helt perfekt.

Jens Peter

Din vurdering af Oister

Har du haft positive såvel som negative oplevelser med Oister, så tager vi selvfølgelig gerne imod din anmeldelse. Det eneste krav er, at din anmeldelse er 100% sandfærdig, såvel som at de er baseret på dine egne, personlige oplevelser med firmaet. Start med at give din anmeldelse en overskrift og skriv dernæst anmeldelsen. Herefter bedes du indtaste dit navn og e-mailadresse. Din e-mail vil ikke blive vist offentligt eller blive brugt til markedsføring.

Om Oister

Oister er et lavprisselskab, som har fokus på mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Deres slogan er ’Bedst til prisen’, hvilket afspejler den ambition, som firmaet har. Oister er nemlig bygget på det grundlag, at det altid skal være nemt og billigt at være kunde hos dem. Oister blev etableret tilbage i 2008, og de er ejet at Hi3G Danmark Aps. Firmaet har stor fokus på kundeservicen, hvormed deres fysiske butikker er udskiftet med en hurtigere online kommunikation. På den måde kan du som kunde nemmere og hurtigere komme i kontakt med Oister. Oister har en lang række forskellige pakker. Lige fra meget billige talepakker til de helt store løsninger med fri tale og fri data. De har også en billig løsning til dig som søger abonnementer til alarmer og mobilabonnementer til varmepumper.