Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

5G mobilt bredbånd – muligheder, funktioner og betydning

De fleste af os bruger vores mobiler flere timer om dagen. Det kan være til alt fra streaming af film over download af musik til surfing og kommunikation.

Vores digitale adfærd er i høj grad med til at bestemme den teknologiske udvikling. Eftersom flere og flere danskere bruger mobilen til både afslapning, underholdning og arbejde, er der brug for mobilt internet i verdensklasse.  

Den 5. generation af mobilt bredbånd er skabt til at imødekomme og tilgodese vores dataforbrug i fremtiden.

Kort om mobilt bredbånd

Der findes forskellige udgaver af mobilt bredbånd. Det findes i form af et USB-modem, en router, et datakort eller en lille enhed, som vil være indbygget i din PC. Bredbåndet anvender samme signal, som vores mobiler gør.

Det smarte ved de mobile bredbånd er, at du altid kan være logget på nettet, uanset hvor du befinder dig.

Når du have mobilt bredbånd i verdensklasse, skal du vælge en udbyder, der har 5G netværk.

Hvordan adskiller 5G mobilt bredbånd sig fra 4G?

Når du vælger 5G, får du alle fordele, egenskaber og muligheder fra mobilteknologiens verden. Det betyder, at ingen i husstanden er begrænset ved at bruge mobil, tablet eller PC, og at du kan få det hurtigste internet på farten.

Den 5. generation af mobilt bredbånd adskiller sig på flere måder fra den forrige generation. En af forskellene er i forhold til responstid (eller ”pingtid” som det også kaldes).

Med 5G mobilt bredbånd vil der gå millisekunder, fra du har foretaget en handling til, at din enhed svarer. Det gælder både i forhold til indlæsning af hjemmesider, upload samt download.

5. generation af bredbånd regnes for at være op til 1000 gange mere effektiv sammenholdt med 4g bredbånd.

Med andre ord får du de mest effektive, smidige og fleksible forhold på din mobil eller computer, når du vælger et teleselskab, der tilbyder dækning af 5G netværket. Du kan surfe og spille dine favoritspil uden forstyrrelser eller afbrydelser i hastigheden.

Hvem kan få 5G mobilt bredbånd?

Alle og enhver kan få glæde af den nye bredbåndsgeneration. Du skal sikre dig, at du har en Smartphone, tablet eller PC, som understøtter teknologien. 5G mobilt bredbånd vil dække vores behov mange år ud i fremtiden. Derfor kan det være en fornuftig investering for dig at anskaffe ny mobil og datapakke, som giver dig lynhurtigt internet, uanset hvor du befinder dig.

Der kan være flere årsager til at få 5. generationen af trådløst internet. Det kan blandt andet være i følgende situationer:

  • Du vil have de mest effektive arbejdsforhold
  • Du vil ikke være begrænset af, at flere personer i dine omgivelser gør brug af samme netværk
  • Du vil kunne se fim og serier, høre musik, spille og surfe uden problemer
  • Du ønsker at kunne skabe dit eget private netværk, som matcher dine databehov.

Pendler du hverdag, kan det få stor betydning for din frihed i bus, tog eller metro at have det hurtigste internet på din mobil. Selvom mange af de nyere mobiler er designet med store skærme, har du brug for at kunne arbejde mest komfortabelt og effektivt. Her vil det være en fordel med at arbejde ved en enhed med større skærm.  

5G mobilt bredbånd kan blive dit vigtigste arbejdsredskab, når du er på farten, eller når du arbejder hjemmefra.