Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Unotel

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Unotel

Herunder har vi samlet de mest troværdige og pålidelige anmeldelser af teleskabet, som er hentet fra respekterede kilder på nettet. Vi bruger blandt andet anmeldelser fra Trustpilot. Disse kundeanmeldelser er vigtige for dig, når det handler om at vælge ny internetudbyder.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af Unotel

Vi ønsker at give enhver forbruger det bedste beslutningsgrundlag, når der skal vælges eller overvejes nyt teleselskab. Derfor er vi interesserede i din vurdering af teleselskabet uanset dens karakter. Du kan skrive en kort anmeldelse om selskabet hos, som skal være sandfærdig og personlig. Dit navn og e-mail skal indtastes i forbindelse med indsendelse af anmeldelsen. Din mail vil aldrig blive offentliggjort på vores hjemmeside eller brugt til reklamer i fremtiden.

Om Unotel

Det lille teleskab går op i at tilbyde de laveste priser for bredbånd til danskerne. Pakkerne hos selskabet kaldes ”UnoAll” og matcher forskellige kundebehov- og ønsker. Selskabet henvender sig både til privat- og erhvervskunder. Uanset hvilken situation du er i, slipper du for bindingsperioder på din bredbåndsaftale og langsomt internet i hjemmet. På trods af selskabets lille størrelse finder du forskellige produkter i udvalget til både bredbånd i hjem og på mobilen. Unotel er en 100% internetbaseret forretning, og du finder produktudvalget på selskabets hjemmeside. Du finder blandt andet disse produkter i webshoppen:

  • Mobilt bredbånd
  • Datapakker til mobiler
  • ADSL
  • Fast telefoni
Der er forskel på, hvilke målgrupper de forskellige mobilselskaber på markedet henvender sig til. Unotel henvender sig til enhver forbruger uanset alder og behov. Du finder pakker med alt fra 10-500GB. Til dig der streamer mange timer om ugen og holder af at spille og game, er det værd at vælge en pakke med 200GB eller derover. Til hjemmet kan du få hurtigt og effektivt bredbånd og selv vælge pakke med det antal Mbit, der matcher familiens behov.