Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Gå til 3

3 er et af de populære og udbredte teleskaber i Danmark, der har Oister som datterselskab.

I mobil- og dataabonnementerne lægges der vægt på at imødekomme alles behov. Selskabet tilbyder internet via 3G, 4G og 4G+ netværk, der er de bedste på markedet.

På landsplan har det moderne og fremtidsorienterede selskab knap 1,4 millioner kunder, og det beskæftiger omkring 700 medarbejdere.

Selskabet henvender sig både til private og erhverv og er kendt for at sammensætte abonnementer, der tilpasser sig de aktuelle internet- og mobilbehov.

Når du køber abonnement hos selskabet, kan du blandt andet se frem til følgende fordele:

  • Understøttelse af 5G netværk
  • 4G taleWiFi opkald
  • Abonnementstjek
  • Selvbetjeningsfrihed via hjemmeside eller app

Du kan både få 3 derhjemme og på farten. Selskabet tilbyder mobil- og bredbåndsabonnementer, og du kan selv ændre din internetpakke, hvis dine dæknings-eller databehov skulle ændre sig.

Fra webshoppen hos teleselskabet kan du købe de nyeste Smartphones og tablets på markedet. Med EU-roaming kan du få frihed til at ringe til og fra udlandet, og du er dækket i stort set alle de lande, som vi danskere primært har som destinationer.

0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Se brugeranmeldelser af 3

Vi har samlet anmeldelser af det store teleselskab herunder. Går du med overvejelser om at ændre internetudbyder, eller vil du have et billigere abonnement, kan det svare sig at bruge vores kundeanmeldelser til hjælp.
Vi indhenter kun anmeldelser fra troværdige og respekterede onlinekilder som Trustpilot.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Din vurdering af 3


Ligger du selv inde med oplevelser om teleskabet, hører vi gerne om dem. Hos os kan du skrive en kort og oplysende anmeldelse, der kan være en stor hjælp for andre kunder. Både gode og dårlige erfaringer kan være en hjælp til afklaring for andre forbrugere.

Du skal oplyse navn og e-mail for at kunne sende anmeldelsen.
Din mail vil aldrig blive offentliggjort på vores hjemmeside, og den vil ikke blive brugt til reklamer og markedsføring.

Skriv en kommentar