Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Telmore

3,0
3,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 2 anmeldelser)
Fantastisk50%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt50%

Brugeranmeldelser af Telmore

At vælge nyt teleselskab er en tidskrævende affære for de fleste. Der er mange udbydere at vælge imellem, og deres kundeservice og produkter kan minde om hinanden. Brugeranmeldelser er et af de vigtigste redskaber, du kan gøre brug af, når du skal træffe den endelige beslutning. Vi har samlet anmeldelser fra de mest pålidelige og respektere kilder på nettet.

Inkompetent selskab

13. maj 2024

Efter 15 lange dage venter jeg stadig på mit eSIM-kort fra TELMORE. Desværre har jeg været ude af stand til at etablere en dialog med en voksen, da det synes at være en gennemgående udfordring med de teenagere, der svarer i telefonen. Desuden er klageprocessen langsom og besværlig, og de personer, der behandler klager, virker ikke interesseret i at forstå den faktiske situation. Jeg kan kun råde andre til at holde sig langt væk fra dette teleselskab.

Ole Sørensen

Tilfreds kunde

22. juni 2020

Har i mange år benyttet Telmore. Det spiller bare. Priserne er næsten blandt de laveste, men kan selvfølgelig måske spare 5-15 kroner om måneden ved at skifte. Men ser ingen grund til det, når det bare virker.

Jesper

Din vurdering af Telmore

Din vurdering af selskabet kan komme til at få stor betydning for andre forbrugere. Vi modtager gerne en anmeldelse fra dig, hvis du har enten gode eller dårlige oplevelser med virksomheden. Når du skriver din korte anmeldelse, skal du oplyse navn og mail. Din mail bliver aldrig offentligt på vores hjemmeside, ligesom den heller ikke vil blive brugt til markedsføring.

Om Telmore

Det danske teleselskab blev grundlagt i år 2000. Selskabet er ejet af TDC og var den første udbyder af internet og bredbånd, der gik online. Siden grundlæggelsen har teleskabet været den største spiller på markedet med over 700.000 kunder. Teleselskabet har tilbudt mobilt bredbånd siden år 2008. Hos teleskabet finder du alle de ydelser, produkter og bredbåndsløsninger, som kan matche dine behov. Du kan købe følgende produkter i webshoppen hos Telmore:

  • Abonnementer til mobil
  • Mobiltelefoner og tablets
  • Mobilt bredbånd
  • Tilbehør
På webshoppen finder du et stort udvalg af mobiler i forskellige modeller og fra nogle af de førende producenter på markedet. Uanset om du er til iPhone, Samsung, Huawei, Sony eller OnePlus, kan du finde din næste mobil hos det danske teleselskab. Som kunde kan du nemt finde oplysninger om dit abonnement, når du downloader appen. Telmore Play er navnet på abonnementerne hos teleskabet. De findes i forskellige udgaver og varierer i omfang af antal GB og hvilke kanaler og tjenester, de giver adgang til. Fælles for alle produkter hos teleskabet er, at de er skabt til at understøtte 5G netværk. Derudover får du typisk EU-roaming med i købet, når du er kunde hos selskabet.