Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Duka

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 1 anmeldelse)
Fantastisk100%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Duka

Vi har samlet anmeldelser af den testvindende bredbåndsudbyder herunder, der kan være en hjælp for dig, som overvejer at skifte teleselskab.

Billigt og stabilt

26. januar 2023

Har aldrig oplevet nogle udfald og Duka er billigt i forhold til hvad jeg syntes man får mange steder. Det er selvfølgelig lidt meget ens priser på tværs, men der har endnu ikke været et tilbud som gjorde jeg havde lyst til at skrifte udbyder.

Jesper Hansen

Din vurdering af Duka

Hos den danske virksomhed kan du få personlig hjælp til at vælge ny computer. Du skal være kunde for at få adgang til denne service. Med et kundeabonnement til IT-hjælp kan du få specialiseret rådgivning om alt fra opsætning af din nye computer til teknisk hjælp. Er eller har du været kunde hos selskabet, vil vi gerne høre om dine erfaringer. Dette gælder uanset, om det er af positiv eller negativ karakter. Det er nemt og hurtigt for dig at lave anmeldelsen, der skal indeholde overskrift, navn og e-mail.

Om Duka

Forretningen opstod ud fra et ønsket om at tilbyde de mest gennemskuelige, velfungerende og budgetvenlige abonnementer. Missionen er at være det selskab i Danmark, der har de bedste telefonabonnementer. Det særlige ved det testvindende mobilselskab er, at du finder skræddersyede abonnementer til alle målgrupper. Hos den danske virksomhed kan du finde unikke telefoniløsninger, der er sammensat i forhold til forskellige målgrupper og behov. Til de yngste forbrugere under 15 år kan du vælge et billigt og simpelt abonnement, der giver forbrugskontrol til forældrene. Alle produkter hos selskabet er designet i henhold til forbrugernes behov og trends på markedet for data, streaming og tale. Du kan finde følge produkter hos virksomheden:

  • IT-løsninger
  • Mobiltelefoni og tale
  • Datapakker
  • Computere
Uanset hvilket abonnement du vælger, slipper du for oprettelsesgebyrer og bindingsperioder. Som forbruger har dette stor betydning, da du får maksimal frihed til skifte eller ændre selskab, hvis du ønsker det på et tidspunkt.

Testvindende mobilabonnementer

Det høje serviceniveau og de skræddersyede abonnementer har givet Duka titlen som Bedst I Test af Forbrugerrået TÆNK i juni 2019. I 2020 blev selskabet kåret som indehaver af det billigste abonnement med fri tale af sammenligningstjeneste Samlino.