Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Altibox

1,0
1,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 1 anmeldelse)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt100%

Brugeranmeldelser af Altibox

Har du personlige oplevelser med Altibox, så er du velkommen til at skrive en anmeldelse. Alt du skal gøre er at give din anmeldelse en overskrift og så skrive selve anmeldelsen under. Du bedes vedhæfte dit navn og e-mailadresse. Dine personlige data bliver ikke offentliggjort eller brugt til markedsføring. Din anmeldelse skal være baseret på dine egne oplevelser, og de skal være 100% sandfærdige.

HOLD JER VÆK!!!! gamer har ingen adgang til spil server!

1. marts 2024

Hvis man har gamer i huset eller kører sin egne server og vil anvende port forwarding så hold jer langgggt væk fra altibox.

Vi kan ikke joine nogen som helst multiplayer spil server da altibox ikke deligere unikt ip adresser som alle andre internet udbyder gør i Danmark!!!! Det betyder vi kan overhovedt ikke spil online sammen med andre!!!!

Bliver nød til at bestille et andet internet udbyder indtil mit bindings period er hævede. Så springer jeg fra straks og råder ALLE andre at holder jer SÅÅÅÅ langt væk som muligt.

Fatter ikke hvem der bestiller 1000mbit/1000mbit til sin hus uden men har gamer i huset. Det giver absolut ingen mening.

til info spilles der Call of duty, counter strike og jeg har min egne cloud lageringsplads som er opsat som en form for server. Disse kan jeg ikke benytte længere.

de tilbud at jeg kunne betal 100kr/md oveni de 400kr jeg giver for at få mit eget ip adresse. Sjovt nok er det noget der følger gratis med legit alle andre internet udbyder(jeg skifter vær 6 måned) og har aldrig oplevet noget lignende.

– de er også ekstremt svært at få fat i. De gange jeg ringede har der været 30+ kø hvilket er allerede et rigtig dårligt tegn.

Sandra

Din vurdering af Altibox

For at gøre det nemmere for at dig at vurdere, hvorvidt Altibox er den rette udbyder for dig, så har vi samlet en række brugeranmeldelser. På denne måde kan du få et indtryk at andre kunders oplevelser med Altibox. Anmeldelserne kommer herfra siden eller er blevet hentet fra offentlige data som f.eks. Trustpilot.

Om Altibox

Altibox bryster sig af at tilbyde lynhurtigt internet, digitalt tv og billig telefoni gennem fiberkabler til deres kunder. Som kunde kan du vælge imellem internetforbindelser fra 150/150 til 1.000/1.000 Mbit. Altibox giver ligeledes deres kunder adgang til masser af digitale tv-kanaler i HD. Derudover har de en aftale med en række filmselskaber, hvormed de kan tilbyde over 3.500 film i filmleje. Altibox er norskejet, og virksomheden hører under energikoncernen Lyse AS. Virksomheden fik sin første danske afdeling i 2008, og i dag leverer de fibernet og digitalt tv til mere end 500.000 husstande i Danmark og Norge.