Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Altibox

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Altibox

Har du personlige oplevelser med Altibox, så er du velkommen til at skrive en anmeldelse. Alt du skal gøre er at give din anmeldelse en overskrift og så skrive selve anmeldelsen under. Du bedes vedhæfte dit navn og e-mailadresse. Dine personlige data bliver ikke offentliggjort eller brugt til markedsføring. Din anmeldelse skal være baseret på dine egne oplevelser, og de skal være 100% sandfærdige.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af Altibox

For at gøre det nemmere for at dig at vurdere, hvorvidt Altibox er den rette udbyder for dig, så har vi samlet en række brugeranmeldelser. På denne måde kan du få et indtryk at andre kunders oplevelser med Altibox. Anmeldelserne kommer herfra siden eller er blevet hentet fra offentlige data som f.eks. Trustpilot.

Om Altibox

Altibox bryster sig af at tilbyde lynhurtigt internet, digitalt tv og billig telefoni gennem fiberkabler til deres kunder. Som kunde kan du vælge imellem internetforbindelser fra 150/150 til 1.000/1.000 Mbit. Altibox giver ligeledes deres kunder adgang til masser af digitale tv-kanaler i HD. Derudover har de en aftale med en række filmselskaber, hvormed de kan tilbyde over 3.500 film i filmleje. Altibox er norskejet, og virksomheden hører under energikoncernen Lyse AS. Virksomheden fik sin første danske afdeling i 2008, og i dag leverer de fibernet og digitalt tv til mere end 500.000 husstande i Danmark og Norge.