Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Billig taletid? – Se mulighederne her

Vil du gerne have mest taletid for pengene? Se vores store sammenligning af mobilselskabernes priser på taletid. Nedenfor sammenligner vi de taletidspakker med minimum 3 timers tale.

Har du specielle behov, som eksempelvis EU roaming, meget data, bestemte netværk eller andre ønsker, kan du altid anvende vores søgefunktion i højre side.

Her kan du udvælge specifikt hvad du ønsker i dit mobilabonnement, hvorefter du vil få fremvist de mulige abonnementer i vores database (Selvfølgelig sorteret efter pris).

Ingen grund til at betale for en masse data..

Er du én af de danskere som taler mere end de benytter data, så er der ingen grund til at betale ekstra for at få en masse data med. Her vil du ofte kunne spare en del på dit taletidsabonnement.

Er du derimod én af dem som bruger mobilen meget til at gå på nettet med, så skal du vælge en taletidspakke med meget data.

EU roaming eller ej?

Vær opmærksom på at nogle af de billige taletidspakker, indeholder ikke mulighed for at bruge telefonen udenfor Danmark.

Hvis det er vigtigt for dig at kunne bruge telefonen i udlandet, kan du bruge vores søgefunktion til højre og vælge “Kan bruges i EU”. Så vil du kun få fremvist abonnementer, hvor det er muligt at tale i udlandet (Udlandsbetingelserne varierer fra selskab til selskab, men dækker typisk EU)

Billig taletid eller fri tale?

Er du i tvivl om hvor meget du taler? Du kan altid se dit forbrug hos din nuværende udbyder. Har man et vist forbrug af taletid, kan det til tider betale sig at købe et abonnement med fri tale.

Er du i tvivl, så:

  • Log ind hos din nuværende udbyder og se din forbrugsoversigt. Her kan du finde data om dit taletidsforbrug og dataforbrug.
  • Se dit forbrug over nogle måneder, så du ved hvad du potentielt kan nå op på af forbrug.
  • Kan du ikke se forbruget i en oversigt, kan du nærstudere dine tidligere regninger.

Når du har disse data, kan du gå på jagt efter et nyt abonnement. Du kan bruge vores søgefunktion i højre side og indtaste dine krav. Herefter vil du blive fremvist en opdateret og aktuel liste over potentielle udbydere.

Vi opdaterer løbende vores database over udbydere. Og vi arbejder løbende på at få alle danske teleselskaber med på listen.

Vær dog opmærksom på at listerne er manuelt opdateret og vi tager forbehold for menneskelige fejl.

Bor du i yderområderne?

De danske mobilnetværk (3, TDC, Telia og Telenor) dækker efterhånden næsten hele Danmark. Men der kan være områder hvor de enkelte netværker ikke dækker perfekt.

Bor du i yderområderne, så kan der være netværk som dækker bedre end andre. Har du et favoritnetværk, så kan du med fordel bruge vores søgefunktion til at søge på selskaber som bruger specifikke netværker.