Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Forbrugsafregnet mobilabonnement (Find det rette)

Forbrugsafregnede mobilabonnementer til mobilen, er til dig som kun taler i kortere tid og ikke SMS´er ofte. For nogle er der nemlig ingen grund til at betale for fast taletid eller ubegrænset SMS og MMS.

Deres forbrug på mobilen er nemlig så lav at det er langt billigere at vælge et abonnement uden faste udgifter.

Bemærk: Der er dog nogle af abonnementer som kræver et minimumsforbrug på 10-30 kroner

Se listen over forbrugsafregnede mobilabonnementer her:

Hvornår skal du vælge en forbrugsafregnet løsning?

Først og fremmest, så skal du bruge meget lidt eller intet data. Det kan blive frygteligt dyrt at betale for data pr. mb.
Du skal tale meget lidt i telefon, gerne under en time om måneden. Og dit SMS og MMS forbrug skal også være meget lavt.
Husk at kigge på mindsteprisen, oprettelse og månedsprisen

Ved nogle af de forbrugsafregnede abonnementer, der er der stadig en minimumspris om måneden, mens andre er 100% gratis. Så hvis du nærmest ikke bruger din mobil, så vil det være træls at vælge et af de abonnementer, hvor der er en lille minimumspris.
Husk også at kigge på mindsteprisen og oprettelse. Det er ærgeligt at betale for en dyr oprettelse, hvis den svarer til et halvt års mobilforbrug for dig.

Som sagt, så er et forbrugsafregnet abonnement bedst for dem, som ikke har et stort forbrug. Sender du få SMS´er eller ingen og ringer du sjældent, så kan der være rigtig mange penge at spare. Det er vigtigt at du er opmærksom på de forskellige takster på i de forskellige mobilabonnementer, da priserne kan variere en del. Nogle kan have ganske billig tale, mens data er sindsyg dyr eller omvendt. Så vær bevidst om dit forbrug og find det abonnement som matcher det bedst.