Billigste mobilabonnementer til alarmer

Leder du efter et billigt mobilabonnement til din alarm? Søger du blot det mest simple og billigste abonnement, som blot skal kunne sende en SMS? Det er et lidt uoverskueligt marked og det kan være lidt svært at finde det billigste abonnement til alarmer og lignende, da disse abonnementer ofte er gemt lidt væk hos teleselskaberne. En GSM-alarm er en billig måde at have et professionelt alarmsystem. Her har man ikke …

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er reklamelinks, hvor vi får en kommision ved bestilling.

OK DK – Betal for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 10 kr


Oprettelse: 90 kr.

Vælg

Minimumspris: 100 kr

✔️ TIlvælg OK mobil til OK mobil for 19 kr./md.

✔️ 0,59 kr./tale pr. minut

Oister DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Oister+ fordelsklub

✔️ 1,8 øre/ MB data

✔️ 20 øre/tale pr. min

CBB DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ 1 kr./MB data

✔️ 59 øre/tale pr. min

CallMe DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 38.75 kr

✔️ 1 kr./MB data

✔️ Ingen binding

✔️ 59 øre/tale pr. min. DK

Telmore DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 29 kr


Oprettelse: 99 kr.

Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ 9.90 kr. pr dag ved brug af mere end 10 KB data

✔️ 59 øre/tale pr. min

Alka Mobil DK – Fri tale + 1 GB + 0 GB EU

Tale:

Fri

Data DK/EU:

1 GB / 0 GB

pris. md: 39 kr


Vælg

Minimumspris: 39 kr

✔️ DK abonnement

✔️ 4G netværk

✔️ For kunder i Alka og samarbejdende fagforeninger

Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Leder du efter et billigt mobilabonnement til din alarm?

Søger du blot det mest simple og billigste abonnement, som blot skal kunne sende en SMS? Det er et lidt uoverskueligt marked og det kan være lidt svært at finde det billigste abonnement til alarmer og lignende, da disse abonnementer ofte er gemt lidt væk hos teleselskaberne.

En GSM-alarm er en billig måde at have et professionelt alarmsystem.

Her har man ikke koblet et dyrt vagtselskab på, men får i stedet selv besked (Og ens kontaktpersoner), hvis alarmen går. Kombineret med et billigt simkort, er det en meget billig måde at beskytte sit hjem på.

Et lille forbrugsafregnet abonnement – Hvilke muligheder er der?

Vi har gennemgået markedet og fundet en række muligheder:

OK Mobil Basis er det billigste løsning vi kan finde. Her betaler du en minimumspris på 10 kroner om måneden og det kan vi ikke finde billigere. Ulempen er dog at oprettelsen koster 99 kroner, hvilket er med til at forøge prisen væsentligt. 

En potentiel ulempe ved OK Mobil, er hvis du har dårlig dækning i dit område, da de benytter sig af Telenor og Telias netværk, som har nogle få områder med svag dækning.

Et stærkt alternativ er Greentels SMS abonnement, hvor du får 5000 stk. SMS for 19 kroner om måneden. Hos Greentel er oprettelsen gratis. Greentel benytters sig af Telias netværk. 

OiSTER har også et abonnement til 19 kroner om måneden, som kan være et godt alternativ, hvis du ikke er dækket godt på Telia/Telenors net. Da 3/OiSTER har TDC´s net som backup, burde det virke til din 2G alarm, selvom 3´s netværk ikke understøtter 2G. 

Alternativer til de billigste simkort til alarmer

Selskaber som CBB mobil, Telmore og Callme har også små løsninger, som dog er en anelse dyrere end overstående.

Der kommer løbende nye abonnementsmuligheder til og vi forsøger at holde os opdateret på udviklingen og opdatere artiklen løbende.

Overstående anbefalinger er også gældende, hvis du leder efter et abonnement til en SMS-styret varmepumpe. Du kan læse mere om billige simkort til varmepumper her.

Taletidskort til alarm?

Tidligere benyttede man typisk SIM-kort med taletids vilkår, hvilket var en billig løsning og nem løsning, da forbruget typisk er meget lavt. Men de seneste par år, der er mobilselskaberne gået væk fra taletidsløsningerne.

Du kan ikke længere købe et anonymt kort og køre dit alarmsystem via dette. Nu skal du registreres hos et teleselskab. Men i bund og grund er det samme løsning og priserne er tilsvarende lave.

Du skal blot bestille dit abonnement og sætte sim kortet i alarm systemet. Du vil herefter betale månedligt for forbrug eller minimumsforbrug. Højst sandsynligt vil have en begrænset udgift, da kommunikationen mellem alarmsystemet og brugeren er begrænset.

Der findes enormt mange mobilabonnementer på markedet, men langt de fleste er alt for dyre pr. måned, ift. at benytte dem i en GSM-alarm.

Men der findes dog en del teleselskaber på markedet, som tilbyder meget billige mobilabonnementer, også kendt som deres basis abonnementer, hvor man kan nøjes med at betale for forbrug. Man skal dog være opmærksom på at der kan være et minimumsbeløb pr. måned.

Billige alarm simkort – Er det ikke inkluderet når jeg køber en alarm?

Ved nogle ja. Hvis det er inkluderet, vil det typisk dække dit første år. Herefter kan man vælge at forny abonnementet, som typisk koster ca. det samme som overstående forslag. Der kan dog være mange individuelle grunde til at skifte.

Der findes dog en helt del alarmer på markedet, hvor man ikke får inkluderet et simkort, hvor man selv skal ud og finde det abonnement man ønsker.

Overstående finder du er et udvalg af de billigste simkort til alarmer, hvor du får et simkort som kan benyttes til din alarm. Vi har kun taget de forbrugsafhængige abonnementer med, hvor du typisk kun betaler for det du benytter.

Husk at være opmærksom på mindstepris, binding og oprettelse

Husk dog at kig på mindsteprisen og oprettelsen, som også er væsentlige udgifter.

Nogle selskaber kræver et minimumsforbrug hver måned, hvilket man også skal være opmærksom på. Vær også opmærksom på om der evt. er en binding på abonnementet.

Tyverialarm med SMS kommunikation – Hvorfor er det smart?

Det er ikke nødvendigvis smart. Du kan jo ikke benytte videoteknologi via SMS eller andre smarte funktioner.

Men SMS er en simpel teknologi og i dette tilfælde kan det være en fordel.

Det virker nemlig næsten altid. I yderområderne er der meget bedre SMS dækning end eksempelvis data via 3G, 4G og 5G.

Du sparer penge

Det er også smart fordi at det er billigt. Alarmsystemerne som kører ren SMS kommunikation med ejeren, er typisk billigere end de mere avancerede systemer. Og du kan få et ret effektivt alarmsystem, uden at skulle have koblet et professionelt firma som g4s eller Verisure på, som koster mange penge om måneden.

Man kan også argumentere for, at et system som automatisk sender en advarsels sms til naboen, nok er lidt mere effektivt end at skulle vente på at vagten kommer frem.

Ikke at man nødvendigvis skal have sin 80 årige nabo til at lave en civil anholdelse, men naboen kan hurtigt bekræfte om der er nogle fremmede i huset eller ej og kontakte politiet.

De sidste ord om alarmsystemer og abonnementer

Vi forsøger løbende at holde øje med markedet og opdatere artiklen, hvis der kommer bedre tilbud. Der kan være situationer, hvor vores anbefalinger ikke er de bedste, da telemarkedet lidt er et cowboymarked, hvor der vælter ind med nye selskaber og skiftende abonnementstilbud.