Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Mit Tele

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Mit Tele

Hos os finder du anmeldelser af teleselskaber på det danske marked, der kan bruges, når du overvejer ny udbyder. Anmeldelserne er baseret på troværdige kilder og offentligt data, så du får de mest sandfærdige vurderinger.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af Mit Tele

Vil du bidrage med din vurdering af teleskabet, kan du gøre det hos os. Vi hører gerne om både de gode og de mindre gode oplevelser, da begge dele kan være brugbare for andre forbrugere. Du skriver din anmeldelse hos os, hvor der er brug for en kort overskrift, dit navn og din mail. Din e-mail vil ikke blive vist på vores hjemmeside, og den anvendes ikke til markedsføring.

Om Mit Tele

I navnet på virksomheden findes svarene på, hvad de primære produkter i forretningen er – Mobil, Internet og Tv. Siden oprettelsen i år 2000 er virksomheden taget til i størrelse, og den servicerer cirka 180.000 kunder i dag. Selskabet henvender sig til de pris- og kvalitetsbevidste forbrugere, der vil have et mobilselskab med fuld pakkeløsning. Det har alle dage været Mit Teles ønske at tilbyde et fuldt produktsortiment og være totalleverandør af følgende produkter:

  • Mobiler
  • Mobilt bredbånd
  • Bredbåndstelefoni
  • Fastnet
  • TV
Dette fulde produktudvalg er en fordel for dig, når du vil have alle abonnementer på én samlet regning. Du slipper for at have flere kundeprofiler hos forskellige selskaber, da du kan finde det hele hos Mit Tele. Virksomheden fokuserer på at levere et højt serviceniveau til alle kunder. Dette sker både gennem tilbud, konkurrencedygtige priser, kvalitetsprodukter og stort udvalg af datapakker. Hos Mit Tele kan du både oprette dig som privat kunde og erhvervskunde. Har du forskellige selskaber til TV, mobil og fastnet, kan du få hjælp til samle dine abonnementer i én løsning. Har du en virksomhed, og ønsker du maksimal frihed til at surfe på internettet og gøre brug af fastnet, kan du blive erhvervskunde og få dit bredbåndsabonnement til en skarp pris.