Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Alt du skal vide om 5G bredbånd

Når du ikke er koblet op på en Wi Fi forbindelse med din mobil eller tablet, har du brug for et stabilt og hurtigt netværk. Igennem de seneste år har vi gjort brug af 1G, 2G, 3G og senest 4G netværket. Der udvikles nye generationer af trådløst internet i takt med vores forbrug af data.

Det nyeste skud på stammen for mobilnetværk er 5G. Dette sikrer, at flere danskere kan bruge data på samme tid, uden det nedsætter hastigheden eller svækker forbindelsen.

Vil du vil mere om, hvad den hurtige bredbåndforbindelse kan betyde for dig som forbruger, kan du læse med videre.

5g bredbånd giver dig lynhurtigt internet

I mange husstande findes der forskellige digitale enheder, som bruges til alt fra spil, surfing, streaming, kommunikation eller arbejdsrelaterede opgaver. For at sikre at alle husstandens medlemmer har stabilt internet, er der brug for et stærkt bredbånd.

Der kan være flere årsager til at få det hurtige 5. generationsnetværk:

  • Hastigheden forringes ikke, uanset hvor mange I er på nettet på samme tid
  • Du får lynhurtig responstid på alle dine enheder
  • Effektiv upload og download (potentielt op til 1000 gange hurtigere end 4G bredbånd)
  • Stor båndbredde der får betydning både privat og offentligt.

Det er ikke kun på farten, at vi kan komme til at få verdens hurtigste, trådløse internet. 5G kan modtages gennem igennem forskellige frekvenser, så du både kan få glæde af det på mobilen og derhjemme gennem din router.

Med 5G signal omkring din bolig kan du få en specialdesignet router, der giver dig hurtigt internet, som alle i familien kan få glæde af.

Hvem kan få glæde af 5G bredbånd?

Det kraftfulde netværk er designet til at kunne håndtere en stor menneskemængde og stort dataforbrug på samme tid. Det får betydning både derhjemme, og når du er på festival eller befinder dig på andre offentlige steder.

5G bredbåndet er udviklet til at matche vores dataforbrug på længerevarende sigt.

Du skal have en mobil, tablet eller computer, der er designet til at kunne understøtte frekvenserne fra bredbåndet.

Mange af os udskifter digitale enheder enten hvert eller hvert andet år. Når der løbende kommer nye og bedre mobiler på markedet, vil vi kunne gøre brug af 5G bredbåndet, når vi anskaffer os en forbedret model.

5G er en investering i fremtidens forbrugerbehov, der vil komme os alle til gode.

Der vil være flere forskellige teleselskaber at gøre brug af, når du vil udnytte bredbåndet. Dermed kan du sammenligne dine valgmuligheder og finde frem til det selskab, det matcher dine behov og dit gennemsnitlige dataforbrug.

Hvor hurtigt er 5G bredbånd?

Den gennemsnitlige hastighed på den nyeste generation af trådløst internet er 65 gange hurtigere end 4G netværket.

For dig der går op i elektronik og teknologi, kan bredbåndet få stor betydning for din hverdag. 5G bredbånd har en hidtil uset kapacitet, der giver dig stor frihed til at kunne koble endnu mere udstyr op på din internetforbindelse. Dermed kan du udbytte ”Internet Of Things” fuldt ud og gøre dit hjem og din livsstil endnu mere digital, funktionel og intelligent.