Mobilabonnement med musik (Vi gennemgår abonnementer med Spotify, Tidal, Yousee Musik, ect)

Er du musikelsker, og vil du have adgang til alle dine playlister og nyeste udgivelser? Vælger du et mobilabonnement med musik, kan du lytte til playlister, finde nye numre, surfe efter upcoming bands og meget mere fra din mobil. Der findes forskellige musiktjenester som Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music, Napster, Deezer, mv. Desuden har nogle af udbyderne deres “egen” tjeneste, som Yousee musik og Telmore Musik. De som kræver …

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er reklamelinks, hvor vi får en kommision ved bestilling.

Oister DK – Fri tale + 15 GB + 15 GB EU + Deezer

Tale:

Fri

Data

15 GB

pris. md: 129 kr


Vælg

Minimumspris: 129 kr

✔️ Inkl. Deezer

✔️ EU-roaming

✔️ 4G netværk

Oister DK – Fri tale + 45 GB + 25 GB EU inkl. Deezer

Tale:

Fri

Data

45 GB

pris. md: 149 kr


Vælg

Minimumspris: 149 kr

✔️ Inkl. Deezer

✔️ EU-roaming

✔️ 4G netværk

Telmore DK – Fri tale + 55 GB + 24 GB EU + Telmore Musik

Tale:

Fri

Data

55 GB

pris. md: 169 kr


Vælg

Minimumspris: 169 kr

Oister DK – Fri tale + 90 GB + 30 GB EU inkl. Deezer og Podimo

Tale:

Fri

Data

90 GB

pris. md: 199 kr


Vælg

Minimumspris: 199 kr

✔️ Inkl. Deezer og Podimo

✔️ EU-roaming

✔️ 4G netværk

Oister DK – Fri tale + 115 GB + 40 GB EU inkl. Deezer og Viaplay

Tale:

Fri

Data

115 GB

pris. md: 269 kr


Vælg

Minimumspris: 269 kr

✔️ Inkl. Deezer og Viaplay

✔️ EU-roaming

✔️ 4G netværk

Telmore DK – Fri tale + fri data + 70 GB EU + Netflix + Viaplay + HBO Max + TV2 play + Telmore musik + Saxo + SkyShowtime + Disney+

Tale:

Fri

Data

Fri data

pris. md: 509 kr


Vælg

Minimumspris: 509 kr

✔️ Inkl. 8 forskellige streamingtjenester

✔️ 5G netværk

Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Er du musikelsker, og vil du have adgang til alle dine playlister og nyeste udgivelser? Vælger du et mobilabonnement med musik, kan du lytte til playlister, finde nye numre, surfe efter upcoming bands og meget mere fra din mobil.

Der findes forskellige musiktjenester som Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music, Napster, Deezer, mv. Desuden har nogle af udbyderne deres “egen” tjeneste, som Yousee musik og Telmore Musik.

De som kræver betalt medlemskab (Nogle har dog en gratis udgave) for at give dig adgang til alle fordelene og mulighederne med at finde sange og lave egne lister.

Med musik indbefattet i dit mobilabonnement betaler du automatisk for adgang til en musiktjeneste.

Herunder kan du læse mere om mulighederne og fordelene med abonnement og finde ud af, om det er det rette for dig.

Fordelene ved at have musik med i dit abonnement på mobilen

Hører du til den store gruppe af mennesker, som lytter til musik derhjemme, på farten, på løbeturen og i pauserne på jobbet, kan du få glæde af at have musik med i dit abonnement.

Her skal du ikke til at betale ekstra for at få adgang til din favoritmusiktjeneste, da medlemskabet er inkluderet i abonnementet.

Du kan blandt andet se frem til følgende fordele:

  • Du slipper for reklamer
  • Dit medlemskab er inkluderet i prisen
  • Du kan høre ubegrænset musik
  • Du får adgang til de nyeste sange
  • Du kan lave egne playlister
  • Du kan skifte mellem alle dine numre, som du har lyst til
  • Du kan lytte musik offline
  • Du kan spare penge hver måned

Du får masser af frihed og fleksibilitet, når du har et mobilabonnement med musiktjeneste. Når du alligevel hører musik flere timer dagligt, kan det svare sig at kombinere mobilabonnementet med en musiktjeneste.

Et medlemskab hos en musikudbyder kan komme til at koste det samme som et abonnement til mobilen.

Du kan spare penge hver måned ved at kombinere musiktjenesten med dit abonnement.

Find det rette mobilabonnement med musik

Der er flere udbydere, som tilbyder musik i deres produkter. Dette afspejler populariteten omkring abonnementstypen, og det er med til at skabe konkurrence om kunderne. Des flere udbydere der er, des større vil konkurrence også være. Det kan få stor betydning for de månedlige betalinger for dig, da du kan finde abonnementer med musik til skarpe priser.

Det er en god idé at starte med at danne dig et overblik over alle de udbydere, som tilbyder mobilabonnementerne, der inkluderer musik. Det er ikke kun selve musiktjenesten, du skal forholde dig til. Det er også data, tale og månedlige priser, du skal være opmærksom på.

Dette skal du være opmærksom på omkring dataforbrug

En vigtig ting du skal forholde dig til, når du ønsker et mobilabonnement med musik, er antal GB om måneden. Der kan være visse musiktjenester, som bruger rigtig meget data for hver time, du spiller musik.

Vil du have musik i bedste lydkvalitet, skal du gå efter produkterne med 10GB og derover.

I en standardkvalitet vil de fleste tjenester bruge cirka 50MB fra din datapakke pr. time du hører musik. Hører du musikken i bedste lydkvalitet, er dataforbruget oppe på 400MB i timen.

Sat op på en månedsbasis vil du bruge mellem 3-12 GB data, når du hører musik 1 time hver dag. Dette kan være et pejlemærke for dig, når du skal vælge det bedste abonnement med musiktjeneste inkluderet. 

Spørgsmål og svar omkring abonnementer med musik

Hvad er Tidal?

Tidal er en musikstreamingtjeneste som først så dagens lys i 2014. Tidal fokusere på højkvalitets lyd. De tilbyder en bred samling af musik, inklusive både nye og klassiske album, samt live-optagelser og musikvideoer.

Tidal tilbyder to abonnementstyper: Hifi, hvor du får kvalitet i op til 1411 kbps, og en Hifi Plus version, der leverer musik i kvalitet op til 9216 kbps. Begge abonnementstyper giver dig adgang til en samling på over 90 millioner sange, og over 450.000 videoer.

Tidal er en god mulighed for musikelskere, der søger en højkvalitets musikstreamingtjeneste med en bred samling af musikr.

Hvad er Spotify?

Spotify er den mest populære musikstreamingtjenester i verden. Spotify giver dig mulighed for at lytte til en samling på over 100 millioner sange. Derudover har de et stort udvalg af podcasts.

Spotify tilbyder et gratis abonnement med begrænsede funktioner, hvor kvaliteten er sænket. Og så har de premium udgaven, med forbedret lydkvalitet og ingen reklamer.

Hvad er Yousee musik

Yousee Music er en musikstreamingtjeneste, der er ejet af YouSee. Tjenesten giver dig mulighed for at lytte til en samling på over 70 millioner sange. Telmore bruger samme tjeneste til deres egne (Telmore musik).

Det er et godt alternativ til Spotify og Tidal. Der er ingen reklamer og du får lyden i hifi kvalitet. Du kan enten bruge Yousee musik på din telefon eller på din computer via browseren.