Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Er du musikelsker, og vil du have adgang til alle dine playlister og nyeste udgivelser? Vælger du et mobilabonnement med musik, kan du lytte til playlister, finde nye numre, surfe efter upcoming bands og meget mere fra din mobil.

Der findes forskellige musiktjenester som Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music, Napster, Deezer, mv. Desuden har nogle af udbyderne deres “egen” tjeneste, som Yousee musik og Telmore Musik.

De som kræver betalt medlemskab (Nogle har dog en gratis udgave) for at give dig adgang til alle fordelene og mulighederne med at finde sange og lave egne lister.

Med musik indbefattet i dit mobilabonnement betaler du automatisk for adgang til en musiktjeneste.

Herunder kan du læse mere om mulighederne og fordelene med abonnement og finde ud af, om det er det rette for dig.

Fordelene ved at have musik med i dit abonnement på mobilen

Hører du til den store gruppe af mennesker, som lytter til musik derhjemme, på farten, på løbeturen og i pauserne på jobbet, kan du få glæde af at have musik med i dit abonnement.

Her skal du ikke til at betale ekstra for at få adgang til din favoritmusiktjeneste, da medlemskabet er inkluderet i abonnementet.

Du kan blandt andet se frem til følgende fordele:

  • Du slipper for reklamer
  • Dit medlemskab er inkluderet i prisen
  • Du kan høre ubegrænset musik
  • Du får adgang til de nyeste sange
  • Du kan lave egne playlister
  • Du kan skifte mellem alle dine numre, som du har lyst til
  • Du kan lytte musik offline
  • Du kan spare penge hver måned

Du får masser af frihed og fleksibilitet, når du har et mobilabonnement med musiktjeneste. Når du alligevel hører musik flere timer dagligt, kan det svare sig at kombinere mobilabonnementet med en musiktjeneste.

Et medlemskab hos en musikudbyder kan komme til at koste det samme som et abonnement til mobilen.

Du kan spare penge hver måned ved at kombinere musiktjenesten med dit abonnement.

Find det rette mobilabonnement med musik

Der er flere udbydere, som tilbyder musik i deres produkter. Dette afspejler populariteten omkring abonnementstypen, og det er med til at skabe konkurrence om kunderne. Des flere udbydere der er, des større vil konkurrence også være. Det kan få stor betydning for de månedlige betalinger for dig, da du kan finde abonnementer med musik til skarpe priser.

Det er en god idé at starte med at danne dig et overblik over alle de udbydere, som tilbyder mobilabonnementerne, der inkluderer musik. Det er ikke kun selve musiktjenesten, du skal forholde dig til. Det er også data, tale og månedlige priser, du skal være opmærksom på.

Dette skal du være opmærksom på omkring dataforbrug

En vigtig ting du skal forholde dig til, når du ønsker et mobilabonnement med musik, er antal GB om måneden. Der kan være visse musiktjenester, som bruger rigtig meget data for hver time, du spiller musik.

Vil du have musik i bedste lydkvalitet, skal du gå efter produkterne med 10GB og derover.

I en standardkvalitet vil de fleste tjenester bruge cirka 50MB fra din datapakke pr. time du hører musik. Hører du musikken i bedste lydkvalitet, er dataforbruget oppe på 400MB i timen.

Sat op på en månedsbasis vil du bruge mellem 3-12 GB data, når du hører musik 1 time hver dag. Dette kan være et pejlemærke for dig, når du skal vælge det bedste abonnement med musiktjeneste inkluderet.