Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Mobilabonnementer til lidt tale og meget data

Markedet for mobilabonnementer kan være svært finde rundt i. Der findes et hav af forskellige abonnementstyper fra flere forskellige teleudbydere, og det kan være en jungle at begå sig i, hvis du selv skal lave researcharbejdet.

Vores oversigt giver dig det komplette overblik over mobilabonnementer, som er særlig velegnede til dig, der bruger mindre tid på tale, men som til gengæld har et stort dataforbrug.

Bruger du rigtig meget tid på de sociale medier, nyhedsapps, internetsøgninger og lignende, men mindre til tale, så er pristabellen særlig brugbar, fordi den giver dig en oversigt over alle de mobilabonnementer, hvor forbrugsfordelingen lige netop er meget data og lidt tale.

Liste over abonnementer med lidt tale og meget data

Herunder finder du en liste over stærke mobilabonnementer med lidt tale og meget data.

Mobilabonnementer til et stort dataforbrug

Data er en dyr vare, så abonnementsprisen stiger og falder ofte med mængden af data, der er inkluderet heri. Men det er også ydelse, hvor teleselskaberne er i hidsig konkurrence med hinanden om kunderne. Det kan være til din fordel. I oversigten kan du se hvilke mobilabonnementer, der giver dig mest data for pengene.

Er taletiden mindre vigtig for dig, så det eneste rigtige at finde et mobilabonnement, hvor fordelingen af tale og data, er i dataens favør.

Mange udbydere tilbyder i dag abonnementer med både fri data og fri tale. Men bruger du ikke din mobil ret meget til telefonsamtaler, så er det åndssvagt at betale for mere, end du har behov for.

Mere vil have mere, og de fleste sælgere forsøger ihærdigt at få dig til at tegne et mobilabonnement, hvor du får mest muligt af det hele. Selv om behovet ikke er der, så fristes du måske alligevel til gå med på galejen for at være på den sikre side.

Tjek dit forbrug på din selvbetjeningsside

Inden du tegner et abonnement, er det værd at undersøge dit nuværende forbrug. Login på din personlige konto hos din teleudbyder og få en oversigt over både taletid, antal sendt sms’er og dataforbrug. Så er du godt klædt på til at vælge det mobilabonnement, som matcher dit mobilforbrug bedst.

Taler du mindre i mobil, men har et stort dataforbrug, så er det hensigtsmæssigt at finde et abonnement med meget data og lidt tale.

Det kan være småpenge, det drejer sig om på månedsplan, men på den lange bane giver det rigtige valg af mobilabonnement alligevel et pænt afkast.

Sammenlign priser på et stort udvalg af abonnementer

Vi giver dig den komplette oversigt over mobilabonnementer af forskellige art fra en lang række teleselskaber. På baggrund af dette og sammenholdt med dit personlige forbrug burde det være til at overskue at vælge det abonnement, der tjener dig bedst.

I denne sammenhæng bør du også bemærke dig, om dataforbruget er gældende i flere lande end Danmark. Nogle mobilabonnementer begrænser sig udelukkende til Danmark, mens andre abonnementer indeholder eksempelvis 5 GB EU-data.

Mængden af EU-data kan have stor betydning, hvis du ofte er udenlands og benytter din mobil til at hente data. Det kan nemlig blive en ret så dyr fornøjelse, hvis dataen ikke er inkluderet i abonnementet.