Billigste mobilabonnement til varmepumpe – Hvad er mulighederne?

Find et billigt simkort til varmepumpe, hvor du typisk kun betaler for forbrug. Også kendt som basis mobilabonnementer. Herunder finder du en oversigt over de billigste abonnementer vi har i vores system. Mobilabonnementerne er forbrugsafregnede, hvor du typisk betaler en fast minimumspris om måneden og så for dit forbrug. Det er lidt forskelligt om man starter fra “0” med sit forbrug og kun betaler minimumsprisen, hvis man ikke når at bruge …

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er reklamelinks, hvor vi får en kommision ved bestilling.

GreenSpeak – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 10 kr


Vælg

Minimumspris: 10 kr

✔️ Minimumforbrug 10 kroner md.

Nettalk – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

Oister DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Oister+ fordelsklub

✔️ 1,8 øre/ MB data

✔️ 20 øre/tale pr. min

Lyca Mobile DK – 5 timer + 6 GB + 2 GB EU + 120 SMS

Tale:

5 timer

Data

5 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Ingen binding

✔️ Billig telefoni

Lebara – 1 GB roaming i EU, 1 times taletid i EU

Tale:

5 timer

Data

5 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Første måned gratis

HALLO – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

Unotel – Forbrugsafregnet

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Oprettelse: 99 kr.

Vælg

Minimumspris: 273 kr

CBB DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ 1 kr./MB data

✔️ 59 øre/tale pr. min

Lyca Mobile DK – 5 timer + 12 GB + 3.5 GB EU + 300 SMS

Tale:

5 timer

Data

12 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ Ingen binding

✔️ Billig telefoni

Alka Mobil DK – Fri tale + 1 GB + 0 GB EU

Tale:

Fri

Data

1 GB

pris. md: 39 kr


Vælg

Minimumspris: 39 kr

✔️ DK abonnement

✔️ 4G netværk

✔️ For kunder i Alka og samarbejdende fagforeninger

Lyca Mobile DK – 20 timer + 20 GB + 4,7 GB EU + 1000 SMS

Tale:

20 timer

Data

20 GB

pris. md: 39 kr


Vælg

Minimumspris: 39 kr

✔️ Ingen binding

✔️ Billig telefoni

Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Find et billigt simkort til varmepumpe, hvor du typisk kun betaler for forbrug. Også kendt som basis mobilabonnementer.

Herunder finder du en oversigt over de billigste abonnementer vi har i vores system. Mobilabonnementerne er forbrugsafregnede, hvor du typisk betaler en fast minimumspris om måneden og så for dit forbrug.

Det er lidt forskelligt om man starter fra “0” med sit forbrug og kun betaler minimumsprisen, hvis man ikke når at bruge det. Eller om man starter fra minimumsprisen og betaler for forbruget derover. Læs betingelserne hos de forskellige udbydere.

Udbyder Billigste mobilabonnement Pris pr. måned
GreenSpeak GreenSpeak – Basis 10 kr.
Lebara Lebara – 1 GB roaming i EU, 1 times taletid i EU 19 kr.
Oister DK Oister DK – Betal kun for det, du bruger 19 kr.
Lyca Mobile DK Lyca Mobile DK – 5 timer + 6 GB + 2 GB EU + 120 SMS 19 kr.
Nettalk Nettalk – Basis 19 kr.
HALLO HALLO – Basis 29 kr.
Lyca Mobile DK Lyca Mobile DK – 5 timer + 12 GB + 3.5 GB EU + 300 SMS 29 kr.
CBB DK CBB DK – Betal kun for det, du bruger 29 kr.
Unotel Unotel – Forbrugsafregnet 29 kr.
4. november 2023

OK Mobil Basis er det billigste løsning vi kan finde til varmepumperHer betaler du blot en minimumspris på 10 kroner om måneden, hvilket vi ikke umiddelbart kan finde billigere nogle steder. 

Der er dog den ulempe at oprettelsen koster 99 kroner, hvilket selvfølgelig forøger prisen væsentligt. Men skal du bruge samme abonnement i lang tid, vil startbeløbet selvfølgelig være uden den store betydning. 

For 10 kroner om måneden får du en forbindelse på Telenor/Telias netværk, hvor du først betaler mere end minimumsprisen, hvis dit forbrug er højere end de 10 kroner. Da SMS koster 8 øre stykket, vil du kunne sende 125 stk. SMS på en måned, før prisen øges. Det gør man jo ikke ved en varmepumpe. 

Et godt alternativ er Greentels SMS abonnement, hvor du får 5000 stk. SMS for 19 kroner om måneden. Her er oprettelsen gratis og du får en forbindelse som kører via Telias netværk. 

OiSTER har også et abonnement til 19 kroner om måneden, som også kunne være et fint alternativ, hvis du gerne vil undgå Telia/Telenors net. Oister/3 kører med TDC som backup på 2G netværket og dermed burde de dække bredest i Danmark. 

CBB, Telmore og Callme har også billige forbrugsbaserede abonnementer, som dog er lidt dyrere en overstående. 

Taletidskort uden eller med begrænset minimumsforbrug

Vi tilføjer løbende abonnementer og teleselskaber til vores prisoversigt. Med tiden er det vores mål at alle danske abonnementer og teleselskaber skal være en del af over prisoversigt. Vores mål er at du skal spare flest penge månedligt og årligt. Husk at vær opmærksom på minimumsforbruget ved det abonnement.

Taletidskort er dog ved at udgå fra markedet, men abonnementerne i vores guide har egentligt 100% den samme funktion, bortset fra at betalingen er langt nemmere.

Varmepumper med GSM modul

Hvis din varmepumpe har et GSM modul, så kan du tænde og slukke pumpen overalt. Du kan også skrue op og ned for varmen efter behov, perfekt i eksempelvis et sommerhus, hvor du ønsker at tænde op hjemmefra. Så slipper du for at møde op til et koldt sommerhus, som tager tid at varme op. Det er også perfekt for udlejere af sommerhuse, som ikke har dækning året rundt, hvor du kan give dine gæster et positivt førstehåndsindtryk, ved at byde dem velkommen i et opvarmet sommerhus.

Man kan også få et relæ til GSM-modulet, så du også kan tænde for eksempelvis radiator, varmvandsbeholder og lign. Nogle varmepumper kan også informere den anden vej, hvor du kan få en sms, hvis din indetemperatur eksempelvis nærmer sig frysegraderne. På den måde kan du tænde op hjemmefra, f.eks. hvis der er udsigt til hård frost. Det er en enorm effektiv måde at spare rigtig mange penge.

Så hvis du vil gøre dit liv nemmere, kan det virkelig anbefales at anskaffe en varmepumpe med GSM modul. Hvis du er sommerhusudlejer, så er prisen tjent meget hurtig ind ift. benzinpenge eller god service (Og genlejning).

Hvilket slags mobilabonnement til varmepumper?

Typisk skal du kun bruge et abonnement med SMS mulighed. De fleste GSM moduler opererer via SMS og du har ikke behov for 3G og 4G. Simkortet skal typisk være i normal størrelse, ikke i nano eller micro størrelse.

Simkortet skal også være typisk være låst op, altså det skal være uden den 4-cifrede sim-kort, som følger med. Du kan dog låse et simkort op og fjerne koden fra din mobiltelefon.

Dækning er vigtig i yderområderne

Da man typisk bruger en varmepumpe med GSM-modul i sommerhusområder, så kan der være problemer med dækning i ekstreme tilfælde. Derfor kan det være en god idé at tjekke de enkelte teleselskabers dækning i området.

I dagens Danmark skal man dog være utrolig uheldig for at ramme et område uden dækning.

Find det bedste simkort og mobilabonnement til din varmepumpe

Ejer du – eller overvejer du at anskaffe – en varmepumpe, så er det helt sikkert en god idé at anskaffe sig et simkort til varmepumpe.

Det er det fordi, ved at have et simkort til varmepumpe, kan du styre pumpen på afstand. Derved kan du regulere varmen op eller ned, mens du ikke er hjemme, og undgå at komme hjem til et koldt hjem eller sommerhus.

Det er svært at finde det rette abonnement

Det kan være svært, at skulle finde det helt rigtige abonnement, uden at kunne sammenligne dem med hinanden. For der findes rigtig mange gode bud, men det er der en løsning til. Du kan dog nemt og overskueligt finde priserne på de forskellige abonnementer.

For at finde den billigste løsning til dit simkort til varmepumpe, bør du dog inden du går i gang med søgningen overveje disse spørgsmål:

  • Hvad er mit behov?
  • Vil det være bedst med abonnement eller tank selv?
  • Hvad er det maksimale jeg ønsker at betale om måneden?
  • Kan teleselskabet dække i det område jeg bor/har sommerhus i?

Ved at tænke over det, vil du på den måde hurtigt kunne danne dig et overblik over, hvilket behov du egentlig har. Så vil du ikke lade dig distrahere af tilbud der lyder gode, men som du reelt ikke behøver.

Derfor har du brug for simkort til varmepumpe

Simkort er en smart måde at fjernstyre sin varmepumpe på. Du kan på den måde tænde for varmen i dit sommerhus, således det er varmet op når du ankommer i de kolde vintermåneder.

Således kan du nemt undgå at fryse, og du skal dermed ikke gå og vente på at den bliver tændt, og kommer i gang med at varme huset op.

Du skal blot bruge din almindelige telefon til at styre varmepumpen, og så varmer den op når du ønsker det. Det vil også være rart hvis du kommer for hurtigt ud af døren en dag, og ikke får slukket for den.

Er du væk i længere tid, vil det være ærgerligt at den står og varmer for ingen verdens nytte. Derfor er det smart at kunne fjernstyre sin varmepumpe.

Tank selv eller abonnement?

Når du skal vælge imellem taletidskort til varmepumpe eller mobilabonnement, så er det godt at have dit behov i tanke. Et taletidskort kan tankes op efter behov, og du kan selv vælge om det skal tankes automatisk, eller om du selv vil fylde på når det er ved at være tomt.

Med et taletidskort undgår du binding, og du kan selv bestemme hvor meget du ønsker der skal sættes ind. Med et taletidskort betaler du ofte per SMS.

Ved et mobilabonnement betaler du et fast beløb om måneden. Hvis du ikke bruger al den inkluderede forbrug, får du ikke pengene retur.

Bruger du derimod mere end hvad der indgår i pakken, skal du til at betale per SMS. Vær altid opmærksom på, at de oplyste priser ved abonnement er mindstepris, og kan derfor ændre sig.

Hav forbruget i tanke

En varmepumpe har ikke brug for så meget forbrug, så hav det i tanke hvis du ønsker at finde den billigste løsning, når du skal købe simkort til varmepumpe. Der kan være stor prisforskel, om du ønsker at købe taletidskort til varmepumpe, eller mobilabonnement til varmepumpe.

Derfor er det en god idé at tænke over sit reelle behov, for så undgår man at betale for noget man ikke bruger. En mobilabonnementspakke er normalvis skruet sammen sådan, at du har X antal timers tale, X antal GB og X antal SMS’er. Når det er til en varmepumpe, ønsker du sikkert ikke at spilde penge på noget, der ikke skal bruges.

Sørg for at tjekke dækning i yderområder

Er varmepumpen placeret i dit sommerhus, er det nok en god idé at tjekke den mobile dækning i området. Mange sommerhuse i Danmark ligger typisk i udkantsområder, hvor dækningen ikke altid er helt optimal.

Det er knap så fiks en idé at skulle fjernstyre sin varmepumpe, hvis der ikke er godt nok signal til at den kan modtage beskederne. Når du skal vælge abonnement, er det derfor meget fornuftigt, at tjekke dækningen i det område hvor varmepumpen skal fungere.

Ikke alle teleselskaber har samme dækning, så det er vigtigt at tjekke hvor god dækningen er ved det enkelte teleselskab.

Her kan det være meget godt at læse lidt om de enkelte udbydere, og hvor stærkt deres net er rundt om i Danmark. Det er nemt at finde ud af det, ved at søge lidt på det.

 Et billigere abonnement har måske ikke ligeså god dækning som et dyrere, selvom de tilbyder de samme ydelser.

Hold derfor øje med, hvilket netværk de forskellige udbydere benytter sig af, så du sikrer dig den bedste dækning. Det vil være trist at vælge det allerbilligste abonnement, som så viser sig ikke at være dækket godt nok i dit område.

Hvorfor du bør undersøge markedet først

Der er ikke nogen facitliste for, hvad der vil være bedst at vælge når det kommer til taletidskort eller abonnementer. Det kommer nemlig helt an på hver enkelt forbrugers behov. Derfor er det bedste du kan gøre, at tage dig lidt tid til at kigge på de enkelte tilbud der findes.

Ved at have dit behov i tanke imens, kan du vælge hvad der passer dit behov bedst. Ved ikke at bruge tid på at undersøge det, kan du måske ende med et produkt der er spild af penge for dig.

Ved at undersøge markedet undgår du derfor at

  • Betale for noget du ikke bruger
  • Vælge en udbyder der ikke dækker dit område godt nok
  • Modtage et produkt der ikke matcher dit behov

Få et overblik over dit forbrug

Uanset hvad du vælger af udbyder til simkort til varmepumpe, så kan du gøre sådan, at du kan følge med i forbruget. Det vil gøre det nemmere for dig at ændre abonnement eller eventuelt sætte flere penge ind på taletidskortet.

Og skulle behovet en dag ændrer sig, eller at du ser du ikke bruger det du betaler for, så kan det nemt ændres igen.