Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Når det skal være helt simpelt: Basis mobilabonnementer

Leder du efter et mobilabonnement uden fast pris, hvor du kun betaler for dit forbrug? Der findes en del såkaldte “basis” abonnementer, hvor der ikke følger fri SMS, taletid eller data med.

For nogle mennesker kan det bedst betale sig at bruge sådan et abonnement, f.eks. hvis de har et meget lille forbrug eller de blot skal bruge et simkort til eksempelvis alarm, varmepumper eller vildtkameraer.

Mobilabonnementer hvor du kun betaler for forbrug

Herunder finder du et udvalg af abonnementer uden fast pris. Du kan også bruge vores søgefunktion i venstre side, til at søge efter et eventuelt abonnement der matcher dine behov.

Hvilke typer mobilabonnementer uden fast pris er der?

De fleste abonnementer har et krav om at du har et vist forbrug, derfor er der en minimumspris involveret. Men der findes dog stadig alternativer derude, hvor der ikke kræves nogle minimumsudgift. Det er dog vigtigt at kigge realistisk på ens eget forbrug, da det nogle gange kan betale sig at tage et mobilabonnement med krav om minimumsforbrug, hvis man bare benytter det nok.

Der er også forskel på hvor meget det koster i oprettelse. Hvis man virkelig leder efter det billigst abonnement uden fast pris, så kan et opstartsgebyr være en stor udgift, hvis man medregner det.

De fleste abonnementer uden fast pris, tillader databrug, enten som tilkøb eller som en del af pakke. Det kan dog hurtigt blive dyrt, da priserne ofte er ret voldsomme. Så du skal gøre op med dig selv, om du skal bruge data eller ej, inden du vælger et abonnement.