Billigste mobilabonnement til GPS-tracker (Inklusiv simkort)

I denne artikel kigger vi på de muligheder der er på markedet for mobilabonnementer til GPS-trackere. Altså løsninger hvor du billigst muligt får et simkort og et abonnement, som du kan bruge til den tracker du har valgt. Når man køber en tracker, så vil den enten køre via GPRS eller GSM, eller begge dele. Med GPRS er det muligt at sende data, mens GSM udelukkende er til SMS. Anbefalinger af …

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er reklamelinks, hvor vi får en kommision ved bestilling.

OK DK – Betal for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 10 kr


Oprettelse: 90 kr.

Vælg

Minimumspris: 100 kr

✔️ TIlvælg OK mobil til OK mobil for 19 kr./md.

✔️ 0,59 kr./tale pr. minut

Oister DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Oister+ fordelsklub

✔️ 1,8 øre/ MB data

✔️ 20 øre/tale pr. min

CBB DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ 1 kr./MB data

✔️ 59 øre/tale pr. min

CallMe DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 38.75 kr

✔️ 1 kr./MB data

✔️ Ingen binding

✔️ 59 øre/tale pr. min. DK

Telmore DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data DK/EU:

0 GB / 0 GB

pris. md: 29 kr


Oprettelse: 99 kr.

Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ 9.90 kr. pr dag ved brug af mere end 10 KB data

✔️ 59 øre/tale pr. min

Alka Mobil DK – Fri tale + 1 GB + 0 GB EU

Tale:

Fri

Data DK/EU:

1 GB / 0 GB

pris. md: 39 kr


Vælg

Minimumspris: 39 kr

✔️ DK abonnement

✔️ 4G netværk

✔️ For kunder i Alka og samarbejdende fagforeninger

Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

I denne artikel kigger vi på de muligheder der er på markedet for mobilabonnementer til GPS-trackere. Altså løsninger hvor du billigst muligt får et simkort og et abonnement, som du kan bruge til den tracker du har valgt.

Når man køber en tracker, så vil den enten køre via GPRS eller GSM, eller begge dele.

Med GPRS er det muligt at sende data, mens GSM udelukkende er til SMS.

Anbefalinger af GSM mobilabonnementer til GPS trackere:

Hvis du leder efter et abonnement med ren GSM dækning, altså hvor du kun vil kommunikere med din GPS tracker via SMS, så er OK Mobil Basis er det billigste løsning vi kan finde.

Her betaler du blot en minimumspris på 10 kroner om måneden. SMS´er koster 8 øre stykket og du skal dermed modtage mere end 125 SMS´er om måneden, før at din pris vil blive højere end 10 kroner. 

Det er dog værd at bemærke ved OK mobil, at oprettelsen koster 99 kroner, hvilket er med til at øge din udgift væsentligt. 

Hvis du har en GSM tracker som konstant overvåger og sender SMS, hvor dit forbrug er højere end 125 SMS om måneden, kan Greentels SMS abonnement være den perfekte løsning. Her får du 5000 stk SMS til 19 kroner om måneden. 

OiSTER har også et abonnement til 19 kroner om måneden, som er et godt alternativ, da de har en roamingaftale med TDC, hvilket giver dem adgang til TDCs 2G netværk. Det er dog en noget dyrere løsning, hvis du modtager et større antal SMS, da prisen pr. SMS er 10 øre udover de 19 kroner om måneden i fast pris. Det kan hurtigt blive mange penge, hvis du konstant får opdateringer fra din GPS tracker. 

Selskaber som Telmore, CBB og Callme har også små løsninger, som dog er en anelse dyrere end overstående anbefalinger.

Anbefalinger af GPRS abonnementer:

Hvis du har en tracker som benytter sig af data, er der et langt større udvalg af abonnementer at vælge mellem. Her skal du først og fremmest gøre op med dig selv, om hvor meget data du tænker at din tracker vil skulle bruge.

Som udgangspunkt skal du regne med en standard tracker anvender mellem 5-40 MB data om måneden. Hvis du har en avancereret GPS-tracker, som kan sende eksempelvis billeder, vil forbruget selvfølgelig stige. Men som udgangspunkt bruger en tracker meget lidt data, da den blot skal sende et koordinat, som fylder uendelig lidt i data.

Som udgangspunkt anbefaler vi stadig OK mobil, hvor du kan sende omkring 20MB data om måneden for de 10 kroner i minimumspris.  Af stærke alternativer er Greentels abonnementer, hvor du kan få 100 MB data for 30 kroner om måneden eller 300 MB data om måneden for 440 kroner om året.

GPS-trackeren kommunikerer via mobilnetværk

GPS-trackeren er i stand til at kommunikere med andre elektroniske enheder via de mobile netværk, på samme måde som de fleste mennesker helt sikkert kender det fra Apples ”Find iPhone”-applikation.

GPS-trackeren kan således kun hjælpe dig med at opspore dine ting, hvis den udsender et signal, som andre mobile enheder kan opfange. Derfor er et mobilabonnement påkrævet til GPS-trackeren, hvis den rent faktisk skal tjene det formål, den er sat i verden for.

Man behøver ikke at bekymre sig om GPS-trackeren signalstyrke, og om hvorvidt dine mobile enheder er i stand til at opfange dette signal. Langt de fleste steder i landet er efterhånden forsynet med en ganske fornuftig mobildækning. Så GPS-trackeren skal nok makke ret, når der bliver brug for, at den kommer dig til hjælp.

Uanset om GPS-trackeren benytter sig af 2G, 3G, 4G-netværk eller en kombination heraf, så findes der mobilabonnementer, som fungerer sammen med trackeren. Dette gælder også, hvad end GPS-trackeren benytter sig af mini, mikro eller nano SIM-kort.

Nem administration af mobilabonnementet (Taletidskort forsvinder)

Konceptet med taletidskort er forsvundet. Man kan ikke længere købe et anonymt taletidskort. I dag bliver man nød til at købe et mobilabonnement, men forskellen er minimal og priserne er ofte bedre.

Det er nemt at få sit mobilabonnement op at køre. Når først SIM-kortet er sat i GPS-trackeren, burde dit setup virke helt af sig selv. Der kan selvfølgelig være speciel opsætning ift. den tracker du har valgt. Optankningen foregår derefter automatisk via det teleselskab du har valgt.

På den måde er et mobilabonnement også smartere end et taletidskort, hvor du hele tiden skal holde dig orienteret om forbruget og lave manuel optankning, når taletidskortet løber tør. Et mobilabonnement er langt mere brugervenligt, og det sparer dig for en masse besvær med selv at fylde op fra gang til gang.

En GPS-tracker har et lavt forbrug sammenlignet med for eksempel din mobiltelefon, så det gælder om et finde et godt mobilabonnement, som du ikke betaler mere for end højst nødvendigt. Mobilabonnementer skal med andre ord modsvare GPS-trackerens forbrug bedst muligt.

Der er mulighed for at holde sig orienteret om sit forbrug hos udbyderen af mobilabonnementet, så du kan se, om løsningen, du har valgt, rent faktisk er den billigst mulige.

Find mobilabonnementer der passer til en GPS-tracker

I toppen af denne artikel finder du en lang række mobilabonnementer som vil passe godt i en GPS-tracker. Vi opdaterer løbende vores liste med nye abonnementer og udbydere.

Vi forsøger at holde artiklen opdateret med de bedste tilbud og scanner løbende markedet for gode muligheder.

Hvorfor er en GPS-tracker smart?

En GPS-tracker og et mobilabonnement kan hjælpe dig med at spore alle slags enheder. En GPS-tracker er særdeles smart, når det kommer til at spore genstande, som er blevet væk eller stjålet.

GPS-trackeren kan være installeret i halsbåndet til din hund eller kat, og det kommer dig på den måde til gavn, hvis dit kæledyr er løbet bort. GPS-trackeren kan også være placeret i din bil, så den hjælper dig og ikke mindst politiets opklaringsarbejde på vej, hvis bilen bliver stjålet.

GPS-trackeren er altså et elektronisk hjælpemiddel, som kommer dig til gavn, når du har allermest brug for det. Mange elektroniske produkter fås nu om dage med GPS-tracker. Du har altid mulighed for at forsyne bestemte ejendele med GPS-tracker. I så fald giver du i hvert fald dig selv chancen for at finde frem til en værdifuld genstand, hvis den bliver væk eller stjålet.

For enhver GPS-tracker er det imidlertid gældende, at den kræver et mobilabonnement for at leve op til sin funktion. Der er mange konkurrerende udbydere af mobilabonnementer til GPS-trackere på markedet. Vi giver dig her et overblik over de billigste priser og abonnementer.