Billigste mobilabonnement til GPS-tracker (Inklusiv simkort)

I denne artikel kigger vi på de muligheder der er på markedet for mobilabonnementer til GPS-trackere. Altså løsninger hvor du billigst muligt får et simkort og et abonnement, som du kan bruge til den tracker du har valgt. Når man køber en tracker, så vil den enten køre via GPRS eller GSM, eller begge dele. Med GPRS er det muligt at sende data, mens GSM udelukkende er til SMS. Anbefalinger af …

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er reklamelinks, hvor vi får en kommision ved bestilling.

GreenSpeak – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 10 kr


Vælg

Minimumspris: 10 kr

✔️ Minimumforbrug 10 kroner md.

Nettalk – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

Oister DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Oister+ fordelsklub

✔️ 1,8 øre/ MB data

✔️ 20 øre/tale pr. min

Lyca Mobile DK – 5 timer + 6 GB + 2 GB EU + 120 SMS

Tale:

5 timer

Data

5 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Ingen binding

✔️ Billig telefoni

Lebara – 1 GB roaming i EU, 1 times taletid i EU

Tale:

5 timer

Data

5 GB

pris. md: 19 kr


Vælg

Minimumspris: 19 kr

✔️ Første måned gratis

HALLO – Basis

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

Unotel – Forbrugsafregnet

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Oprettelse: 99 kr.

Vælg

Minimumspris: 273 kr

CBB DK – Betal kun for det, du bruger

Tale:

0 timer

Data

0 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ 1 kr./MB data

✔️ 59 øre/tale pr. min

Lyca Mobile DK – 5 timer + 12 GB + 3.5 GB EU + 300 SMS

Tale:

5 timer

Data

12 GB

pris. md: 29 kr


Vælg

Minimumspris: 29 kr

✔️ Ingen binding

✔️ Billig telefoni

Alka Mobil DK – Fri tale + 1 GB + 0 GB EU

Tale:

Fri

Data

1 GB

pris. md: 39 kr


Vælg

Minimumspris: 39 kr

✔️ DK abonnement

✔️ 4G netværk

✔️ For kunder i Alka og samarbejdende fagforeninger

Lyca Mobile DK – 20 timer + 20 GB + 4,7 GB EU + 1000 SMS

Tale:

20 timer

Data

20 GB

pris. md: 39 kr


Vælg

Minimumspris: 39 kr

✔️ Ingen binding

✔️ Billig telefoni

Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

I denne artikel kigger vi på de muligheder der er på markedet for mobilabonnementer til GPS-trackere. Altså løsninger hvor du billigst muligt får et simkort og et abonnement, som du kan bruge til den tracker du har valgt.

Når man køber en tracker, så vil den enten køre via GPRS eller GSM, eller begge dele.

Med GPRS er det muligt at sende data, mens GSM udelukkende er til SMS.

Anbefalinger af mobilabonnementer til GPS trackere:

Hvis du leder efter et abonnement med ren GSM dækning, altså hvor du kun vil kommunikere med din GPS tracker via SMS, så er Greenspeak højst sandsynligt den billigste løsning, afhængigt af hvor mange SMS´er du skal sende.

Her betaler du blot en minimumspris på 10 kroner om måneden. SMS´er koster 8 øre stykket og du skal dermed modtage mere end 125 SMS´er om måneden, før at din pris vil blive højere end 10 kroner. 

Det er dog værd at bemærke om Greenspeak har gratis oprettelse eller ej (P.t. er den gratis), hvis du skal betale for oprettelse, så er det med til at øge din udgift væsentligt. 

Hvis du har en GSM tracker som konstant overvåger og sender SMS, hvor dit forbrug er højere end 125 SMS om måneden, kan Lebera eller Lyca være geniale løsninger (koster 19 kroner om måneden).

Oversigt over billige mobilabonnementer til en GPS tracker:

Udbyder Billigste mobilabonnement Pris pr. måned
GreenSpeak GreenSpeak – Basis 10 kr.
Oister DK Oister DK – Betal kun for det, du bruger 19 kr.
Lebara Lebara – 1 GB roaming i EU, 1 times taletid i EU 19 kr.
Nettalk Nettalk – Basis 19 kr.
Lyca Mobile DK Lyca Mobile DK – 5 timer + 6 GB + 2 GB EU + 120 SMS 19 kr.
HALLO HALLO – Basis 29 kr.
Lyca Mobile DK Lyca Mobile DK – 5 timer + 12 GB + 3.5 GB EU + 300 SMS 29 kr.
Unotel Unotel – Forbrugsafregnet 29 kr.
CBB DK CBB DK – Betal kun for det, du bruger 29 kr.
7. april 2024

Anbefalinger af GPRS abonnementer:

Hvis du har en tracker som benytter sig af data, er der et langt større udvalg af abonnementer at vælge mellem. Her skal du først og fremmest gøre op med dig selv, om hvor meget data du tænker at din tracker vil skulle bruge.

Som udgangspunkt skal du regne med en standard tracker anvender mellem 5-40 MB data om måneden. Hvis du har en avancereret GPS-tracker, som kan sende eksempelvis billeder, vil forbruget selvfølgelig stige. Men som udgangspunkt bruger en tracker meget lidt data, da den blot skal sende et koordinat, som fylder uendelig lidt i data.

GPS-trackeren kommunikerer via mobilnetværk

GPS-trackeren er i stand til at kommunikere med andre elektroniske enheder via de mobile netværk, på samme måde som de fleste mennesker helt sikkert kender det fra Apples ”Find iPhone”-applikation.

GPS-trackeren kan således kun hjælpe dig med at opspore dine ting, hvis den udsender et signal, som andre mobile enheder kan opfange. Derfor er et mobilabonnement påkrævet til GPS-trackeren, hvis den rent faktisk skal tjene det formål, den er sat i verden for.

Man behøver ikke at bekymre sig om GPS-trackeren signalstyrke, og om hvorvidt dine mobile enheder er i stand til at opfange dette signal. Langt de fleste steder i landet er efterhånden forsynet med en ganske fornuftig mobildækning. Så GPS-trackeren skal nok makke ret, når der bliver brug for, at den kommer dig til hjælp.

Uanset om GPS-trackeren benytter sig af 2G, 3G, 4G-netværk eller en kombination heraf, så findes der mobilabonnementer, som fungerer sammen med trackeren. Dette gælder også, hvad end GPS-trackeren benytter sig af mini, mikro eller nano SIM-kort.

Nem administration af mobilabonnementet (Taletidskort forsvinder)

Konceptet med taletidskort er forsvundet. Man kan ikke længere købe et anonymt taletidskort. I dag bliver man nød til at købe et mobilabonnement, men forskellen er minimal og priserne er ofte bedre.

Det er nemt at få sit mobilabonnement op at køre. Når først SIM-kortet er sat i GPS-trackeren, burde dit setup virke helt af sig selv. Der kan selvfølgelig være speciel opsætning ift. den tracker du har valgt. Optankningen foregår derefter automatisk via det teleselskab du har valgt.

På den måde er et mobilabonnement også smartere end et taletidskort, hvor du hele tiden skal holde dig orienteret om forbruget og lave manuel optankning, når taletidskortet løber tør. Et mobilabonnement er langt mere brugervenligt, og det sparer dig for en masse besvær med selv at fylde op fra gang til gang.

En GPS-tracker har et lavt forbrug sammenlignet med for eksempel din mobiltelefon, så det gælder om et finde et godt mobilabonnement, som du ikke betaler mere for end højst nødvendigt. Mobilabonnementer skal med andre ord modsvare GPS-trackerens forbrug bedst muligt.

Der er mulighed for at holde sig orienteret om sit forbrug hos udbyderen af mobilabonnementet, så du kan se, om løsningen, du har valgt, rent faktisk er den billigst mulige.

Find mobilabonnementer der passer til en GPS-tracker

I toppen af denne artikel finder du en lang række mobilabonnementer som vil passe godt i en GPS-tracker. Vi opdaterer løbende vores liste med nye abonnementer og udbydere.

Vi forsøger at holde artiklen opdateret med de bedste tilbud og scanner løbende markedet for gode muligheder.

Hvorfor er en GPS-tracker smart?

En GPS-tracker og et mobilabonnement kan hjælpe dig med at spore alle slags enheder. En GPS-tracker er særdeles smart, når det kommer til at spore genstande, som er blevet væk eller stjålet.

GPS-trackeren kan være installeret i halsbåndet til din hund eller kat, og det kommer dig på den måde til gavn, hvis dit kæledyr er løbet bort. GPS-trackeren kan også være placeret i din bil, så den hjælper dig og ikke mindst politiets opklaringsarbejde på vej, hvis bilen bliver stjålet.

GPS-trackeren er altså et elektronisk hjælpemiddel, som kommer dig til gavn, når du har allermest brug for det. Mange elektroniske produkter fås nu om dage med GPS-tracker. Du har altid mulighed for at forsyne bestemte ejendele med GPS-tracker. I så fald giver du i hvert fald dig selv chancen for at finde frem til en værdifuld genstand, hvis den bliver væk eller stjålet.

For enhver GPS-tracker er det imidlertid gældende, at den kræver et mobilabonnement for at leve op til sin funktion. Der er mange konkurrerende udbydere af mobilabonnementer til GPS-trackere på markedet. Vi giver dig her et overblik over de billigste priser og abonnementer.