Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af DanskNet

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af DanskNet

Der findes mange både små og store teleskaber på det danske marked. Der vil ofte være ligheder mellem dem, hvad angår abonnementer, datatilbud og bredbåndsmuligheder. Vi har gjort det nemt for dig at vælge det selskab, der matcher dine ønsker, krav og behov. Herunder finder du brugeranmeldelser af det danske teleselskab, der kan være en hjælp for dig, når du vil træffe beslutning om at være fremtidig kunde. Vores anmeldelser er baseret på de mest respekterede og anerkendte kilder – herunder Trustpilot.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af DanskNet

Vil du bidrage med værdifuld information om oplevelser og erfaringer med teleskabet, modtager vi gerne en anmeldelse fra dig. Hos os kan du skrive en kort vurdering af en personlig oplevelse, som du har haft med Dansk Net. Vi hører gerne om både de positive og mindre positive kundehistorier, da begge dele kan være hjælpsomme for andre forbrugere. I forbindelse med oprettelsen af din anmeldelse skal du indtaste navn og mail. Din e-mail vil aldrig offentliggøres på vores hjemmeside, og den anvendes ikke til markedsføring.

Om DanskNet

Det danske teleskab tilbyder internet til både hjem og mobil. Til boligen kan du vælge forskellige produktløsninger alt efter, hvordan du ønsker at modtage data. Det kan ske gennem telefonstikket, via fibernettet, eller det kan ske på den moderne facon gennem antennestikket. Uanset hvilken produktløsning du vælger, får du en forbindelse uden forbrugsgrænse. Dermed kan du trygt og ubekymret se fim, høre musik, surfe og spille spil på nettet, uden du skal bekymre dig om meromkostninger. Dansk Net gør brug af TDC’s stærke og stabile 4G forbindelse, der giver dig et prisvindende mobilnetværk. 4G har dækning i hele Danmark, og du får således stor frihed og fleksibilitet med dit mobile bredbånd. Alle mobile bredbåndsabonnementer kan benyttes i samtlige 36 lande, som EU-reguleringen omfatter i forhold til roaming. Som kunde kan du ændre i dit abonnement, når du ønsker det. Du har adgang til egen side på teleskabets hjemmeside, hvor du blandt andet kan se dit dataforbrug måned for måned. Teleselskabet holder til i Holbæk og har telefonisk kundeservice alle hverdage i ugen.