Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Nettalk

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Nettalk

Vi har samlet en række anmeldelser af mobilselskabet herunder, der vil få betydning, når du vil træffe valg om at skifte til ny bredbåndsudbyder. Vores anmeldelser er baserede på troværdige kilder fra offentlige sider såsom Trustpilot.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af Nettalk

Ligger du inde med erfaringer fra mobilselskabet, er du velkommen til at beskrive dem i en anmeldelse hos os. Du kan give dine oplevelser videre til andre forbrugere, hvad enten de er negative eller positive. Vi modtager korte anmeldelser, der er baserede på personlige oplevelser. Du skal oplyse navn og e-mail i forbindelse med din anmeldelse.

Om Nettalk

Netto ejer mobilselskabet, Nettalk, som er et lavprisselskab, der er skabt i samarbejde med TDC. Selskabet blev grundlagt i år 2011 med det klare formål at tilbyde de danske forbrugere lave, enkle og gennemskuelige mobilabonnementer. Fastprisabonnementet er det primære produkt hos det budgetvenlige selskab. Du får unikke fordele, når du er kunde hos Nettos’ mobilselskab. Du får glæde af de lave priser (som du også kender fra dagligvarebutikken), og du får adgang til TDC’s netværk. Dette er iblandt de stærkeste og hurtigste netværk i Danmark. Abonnementet hos mobilselskabet indeholder alt det, du har brug for. Du får:

  • Fri SMS
  • Fri MMS
  • Fri tale mellem andre kunder hos selskabet
  • Fast, lav pris
  • Mulighed for at optjene mere tale gennem dine køb i Netto
Det unikke ved selskabets produkt er sammenkoblingen med dine køb i Netto. Når du handler dagligvarer hos butikskæden, kan du optjene tale, som automatisk bliver sat ind på dit abonnement. Hos Nettalk kan du vælge mellem forskellige abonnementer. Dine behov afgør, hvilket produkt du skal vælge. Der findes en løsning til familien, og der findes produkter, der tilfredsstiller dig, som har brug for mange GB.