Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Hallo

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Hallo

Hos os kan du anmelde og læse andre kunders anmeldelser af HALLO. Det giver dig mulighed for at blive klogere på selskabet og deres services. Vi samler både anmeldelser fra offentlige sider såsom Trustpilot, men vi deler også gerne brugeranmeldelser sendt direkte til os.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af Hallo

Vi vil meget gerne høre om dine erfaringer med mobilselskaber. Hvis du vil dele dine oplevelser med HALLO, så kan du skrive en anmeldelse af selskabet herunder. Så længe du er ærlig og tager udgangspunkt i dine egne oplevelser, er er plads til både de positive og negative anmeldelser hos os. Du skal indtaste en overskrift, selve anmeldelsen, dit navn og e-mailadresse. Din e-mail vil ikke blive offentliggjort eller anvendt til markedsføring.

Om Hallo

HALLO er et familieejet mobilselskab, der tilbyder en let og billig telefoniløsning uden bindinger og gebyrer.
Målet hos HALLO er at få mennesker til at snakke sammen, og det har de 20 års erfaring med. De hjælper både danske og udenlandske kunder med telefoni, så der kan skabes relationer og bygges bro.
Som kunde hos HALLO vil du få adgang til Danmarks bedste mobilnetværk, der er blevet kåret som ”bedst i test” af både P3 og Teknologisk Institut.
HALLO bruger TDC’s netværk, hvilket giver et stabilt netværk over hele landet med den bedst mulige dækning. Netværket har den største kapacitet, du kan få, hvilket betyder færre afbrudte forbindelser og hurtigere internet.