Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af CBB

4,0
4,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 1 anmeldelse)
Fantastisk0%
God100%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af CBB

Overvejer du at skifte til et nyt teleskab, kan det får stor betydning for dit valg at have læst brugeranmeldelser af de forskellige teleselskaber. Du kan læse mere herunder om, hvordan andre kunder har anmeldt og beskrevet selskabet.

Det sq fint

3. februar 2023

Spiller fint i Aarhus. Altid fin dækning. Ingen problemer. Kan dog mærke at hastigheden på data ikke altid er fantastisk, når jeg besøger mine forældre som bor ude i ingenting. Men det er nok et generelt problem.

Julius

Din vurdering af CBB

CBB Mobil er et teleselskab for alle og enhver. Der er bredbåndspakker, som matcher ethvert behov. Abonnementerne er gennemskuelige og nemme at forstå i vilkår og betingelser. Har du gode oplevelser eller dårlige erfaring med teleselskabet, modtager vi gerne din anmeldelse. Du er velkommen til at anmelde selskabet hos os. Dette skal du gøre med en overskrift samt navn og e-mail. Din e-mail behandles fortroligt og vil aldrig blive oplyst på vores hjemmeside eller blive brugt til reklamer.

Om CBB

I 2004 blev selskabet købt af Sonofon, som i dag er blevet til Telenor. I 2016 nåede selskabet op på 550.000 kunder i Danmark. De lave priser samt de enkle og simple abonnementer er iblandt årsagerne til selskabets popularitet. Hos det innovative teleselskab kan du købe mobilt bredbånd og få skræddersyet det abonnement, der passer til dig og dine behov. Teleselskabet tilbyder følgende produkter i deres forretning:

    • Mobiltelefoner
    • Mobilabonnement
    • Internet
    • Mobilt bredbånd
Selskabet lægger fokus på lave priser og enkelhed. Det skal være nemt og simpelt for dig som kunde at vælge det abonnement, der matcher dine behov, og du kan løbende selv ændre bredbåndspakke. Du får dit eget log in til din personlige profil, når du opretter dig som kunde hos selskabet. Du slipper for gebyrer og bindingsperioder, og du kan få lynhurtigt 4G netværk.