Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Waoo mobil

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Waoo mobil

Vi har sørget for at samle alle anmeldelser af mobiludbyderen. Derved slipper du for selv at undersøge anmeldelser på nettet, og du sparer masser af tid, når du skal beslutte dig for, hvilken mobiludbyder du vil have i fremtiden. Vi baserer vores anmeldelser på de mest træværdige kilder på nettet – herunder Trustpilot.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af Waoo mobil

Vil du bidrage til, at andre forbrugere får det bedste grundlag til at træffe beslutning om ny mobiludbyder? Hos os kan du skrive en kort anmeldelse af fibernetgiganten, der bringer værdi for andre kunder. Du skal skrive anmeldelsen med en kort overskrift samt dit navn og din e-mail.

Om Waoo mobil

Waoo er den førende leverandør i Danmark af internet, TV og telefoni via fibernet. Virksomheden er ejet af en række forskellige selskaber og har sit hovedkvarter i Aarhus. Virksomheden har underafdelinger og lokale partnere i hele Danmark. Det ambitiøse slogan hos den frontførende virksomhed lyder ”internet som det burde være”. Missionen er at levere de absolut bedste løsninger og digitale oplevelser til de danske forbruger. Hos Waoo kaldes kundefordelene for ”fiberfordele”. De dækker over en række særlige goder, der har både praktisk og økonomisk værdi for dig som kunde. Det er blandt andet:

  • Underholdning via en sikker, stabil og hurtig internetforbindelse
  • Fremtidssikret bredbåndsforbindelse
  • Frihed til at streame serier, spille spil og uploade billeder
  • Få skarpe billeder på TV
  • Enorm kapacitet
  • Hastighedsgaranti
Garantien for hastighed er en unik fordel, du kan få glæde af som kunde. Du er garanteret, at du altid får den hastighed, som du betaler for i dit månedlige abonnement. Du kan få hjælp til at udføre en hastighedstest af din internetforbindelse. Er du træt af sløv hastighed eller dårlig skærmopløsning, kan du professionel hjælp og rådgivning hos Waoo.

Værd at vide om fibernet

Du kan vælge mellem forskellige produktløsninger hos Waoo. Pakkerne henvender sig både til de små og store behov. Uanset hvad du bruger dit internet til, kan du finde den pakke, som dækker dine behov. Fibernet er er en særlig teknologi, der giver data gennem lyslederkabler. Det er en anden type internet sammenholdt med bredbånd. Du skal have en fiberboks i din bolig for at kunne få fibernet. Derudover skal der føres et særligt kabel gennem soklen på din bolig. Er der flere enheder i hjemmet, der skal kobles til nettet, er der brug for en router.