Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Anmeldelser af Telenor

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (Baseret på 0 anmeldelser)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Brugeranmeldelser af Telenor

Når du har brug for at læse om andre forbrugeres erfaringer med kommunikationsselskabet, kan du gøre det hos os. Vi har samlet kundeanmeldelser fra træværdige og respekterede kilder fra nettet såsom Trustpilot. Anmeldelserne kan blive et vigtigt værktøj for dig, når du overvejer, hvilket selskab og bredbåndsudbyder du ønsker at være kunde hos i fremtiden.

Ingen anmeldelser endnu - Vær den første til at skrive en.

Din vurdering af Telenor

Vi modtager med glæde vurderinger fra både forhenværende og nuværende kunder hos teleskabet. Vil du hjælpe andre med at træffe den bedste beslutning om valg af udbyder af internet, kan du gøre det hos os ved at skrive en kort anmeldelse. Der er brug for dit navn og din e-mail i forbindelse med oprettelsen af anmeldelsen.

Om Telenor

I Norge er Telenor A/S det største kommunikationsselskab og er det førende i Skandinavien.
Det er visionen hos selskabet at tilbyde både private kunder og erhvervskunder de nemmeste og bedste internetløsninger. Der arbejdes for hele tiden at skabe de bedste kommunikationsmuligheder, uanset om du bruger din mobil eller dit internet til formålet.
Telenor er en stor virksomhed, der har midler til at specialisere sig. De har en salgsafdeling, en kundeserviceafdeling samt en drifts- og udviklingsafdeling. Virksomheden er frontførende og innovative, når det kommer til teknologiske services og produkter.
Hos den skandinaviske virksomhed finder du blandt andet følgende produkter og ydelser:
• Mobiler og tablets
• Mobilabonnementer
• Internet
• Mobilt internet
Modsat mange andre mobilselskaber og TV- og internetudbydere har Telenor fysiske afdelinger. Der findes lokalafdelinger spredt rundt i hele Danmark, som vejleder, hjælper og servicerer kunder.
I dit mobilabonnement er der inkluderet skærmskift og netværk i bedste kvalitet samt dataforbrug i udlandet. Telenor dækker stort set alle de rejsemål, som danskerne holder mest af.
Du kan få rabat og spare penge på din kundeaftale, hvis du samler alle dine abonnementer hos selskabet. Med de udvidede kundeservicetider kan du få hjælp og vejledning hele dagen på alle hverdage.