Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Gå til Stofa

Den store virksomhed, Stofa A/S, udbyder kabel-TV og internet til de danske forbrugere. På kabelmarkedet er virksomheden den næststørste aktør og leverandør nationalt set. Virksomheden har cirka 600.000 kunder og knap 500 ansatte.

Hovedsædet ligger i Tranbjerg ved Aarhus og har 6 lokalafdelinger, der er fordelt i hele landet, og som befinder sig i de største dækningsområder.

Hos Stofa kan du samle alle dine abonnementer til både internet og mobilt bredbånd i én samlet løsning. Som forbruger kan du få betydningsfulde fordele ved at være kunde hos et af de største selskaber og udbydere af internet. Du får et større produktudvalg, og du får mulighed for at vælge den pakke, der matcher dine behov.

Du kan blandt andet få følgende fordele som kunde hos virksomheden:

  • Hjælp til at afdække hastigheden på din nuværende internetforbindelse
  • Rådgivning i forhold til valg af bedste bredbåndspakke til dine behov
  • Personlig kundeservice
  • Du kan selv sammensætte din TV-løsning

Det er praktisk at kunne have alle ens bredbåndsaftaler samlet hos ét selskab. Det giver dig bedre overblik over dine regninger, og du kan løbende ændre i dine pakker.

Det er målet hos den proaktive TV- og internetudbyder at levere produkter til de danske forbrugere, der matcher nutidens muligheder og fremtidens behov.

Virksomheden har både private kunder og erhvervskunder.

 
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Se brugeranmeldelser af Stofa

Herunder har vi samlet anmeldelser af virksomheden, som du kan bruge til vigtig information. Når du overvejer at skifte teleselskab og internetudbyder, kan andre kunders vurderinger og oplevelser få stor betydning for dit valg. Vi anvender kun pålidelige og troværdige kilder fra offentlige sider på nettet.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Din vurdering af Stofa


Som nuværende eller tidligere kunde ligger du inde med vigtig viden om virksomheden. Vil du dele dine erfaringer med andre forbrugere, er du velkommen til at anmelde Stofa.
Vi anvender kun 100% sandfærdige og personlige anmeldelser.
Din e-mail vil aldrig komme til at fremgå af vores hjemmeside, og den vil ikke blive brugt til markedsføring.

Skriv en kommentar