Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Gå til OK Mobil

Selskabet OK har i mange år været leverandør af diverse former for brændstof. Du kender måske OK tanken, som findes over hele landet, og som også findes i vores nabolande. De leverer også andre former for relaterede produkter som: fyringsolie, naturgas, varmepumper, fyr og kedler, men også el og forsikringer er nu blevet en del af OKs sortiment.
Og nu er de således også et teleselskab. Når der er så mange forskellige abonnementer, du kan tegne i det samme selskab, så vil du kunne opnå noget samlerabat, og det er altid praktisk at have flere ting samlet hos den samme leverandør.

 
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Se brugeranmeldelser af OK Mobil

Vi samler løbende diverse anmeldelser af OK mobil. Når du læser disse mange anmeldelser, så vil du kunne bruge dem til at vurdere, om det er et selskab, som du ønsker af benytte som teleudbyder. De anmeldelser, som vi indsamler, er baseret på data, som er offentligt tilgængelige. Det kan for eksempel være fra kundeanmeldelser af OK mobil, eller det kan være fra Trustpilot.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Din vurdering af OK Mobil


Din tilbagemelding i forhold til dine oplevelser med OK mobil er meget vigtige. Den kan blive en del af vores samlede forbrugerbillede af oplevelser med OK mobil. Hvis du har haft nogle erfaringer med OK mobil, så vil vi meget gerne have et indblik i dem.
Vi sætter pris på ærlige vurderinger. Derfor er både positive og negative anmeldelser fra kunder vigtige. Send os gerne din fuldstændige ærlige anmeldelse af dine personlige oplevelser med OK mobil.
Det, du skal gøre, er at skrive en overskrift og herefter selve din anmeldelse. Efterfølgende skriver du dit navn og din e-mailadresse. E-mailadressen bruges ikke i forbindelse med markedsføring eller lignende, og den bliver ikke vist på siden.

Skriv en kommentar