Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Sammenligning af telefonabonnementer – Find det bedste her

Leder du efter et nyt telefonabonnement? Markedet for telefonabonnementer er stort og uoverskueligt.

Bare i Danmark findes der over 25 forskellige teleselskaber, som benytter 4 forskellige netværk.

Derfor kan det være svært at gennemskue markedet og finde det abonnement som matcher ens behov bedst.

På denne side, der prøver vi at hjælpe dig med at finde et stærkt telefonabonnement, hvor du får mest muligt for dine penge. Ofte kan du spare en del ved at skifte telefonabonnement.

Måske er det kun 20-30 kroner om måneden, men over tid vil det løbe op og blive til mange penge.

Brug vores søgefunktion i højre side, eller læs videre her, hvor vi kommer gennemgår markedet og prøver at guide dig til den bedst mulige løsning.

Hvor finder jeg de bedste telefonabonnement priser?

Hvor du finder de bedste priser, det er umuligt at sige. Det du skal gøre for at finde den bedste pris på dit telefonabonnement, det er at du skal kigge på dine behov:

  • Hvor meget data bruger du om måneden?
  • Hvor meget taler du?
  • Sender du SMS og MMS?

Skriver du SMS´er og MMS´er?

SMS og MMS er som standard ubegrænset i langt de fleste abonnementer. Men har du et meget lavt forbrug og kigger du efter de såkaldte basis abonnementer, hvor du kun betaler for dit egentlige forbrug, så kan det være ret vigtigt at vurdere sine MMS og SMS behov.

Få et indblik i dit egentlige forbrug..

Ved din nuværende udbyder kan du ofte se hvor meget du har brugt af data og taletid. Der findes ofte historiske oversigter, så du kan se hvordan dit forbrug har udviklet sig fra måneden til måned.

Brug din viden til at spare penge med vores søgefunktion..

Når du har lavet en beregning af dit egentlige månedlige forbrug, så kan du bruge vores søgefunktion ude i højre side, til at få vist mobilabonnementer som matcher dine behov.

På den måde kan du få en hurtig oversigt over relevante telefonabonnementer, hvor du ikke ender med at mange taletid eller data.

Listen bliver sorteret efter prisen pr. måned og den pris kan du sammenligne med din nuværende pris.

Hvad er det bedste telefonabonnement?

Det bedste telefonabonnement er det som matcher dine behov bedst muligt, så du ikke betaler for meget, men samtidigt hellere ikke løber tør for taletid og data.

Der kan dog være situationer, hvor du eksempelvis foretrækker et bestemt netværk, da de har god dækning i dit område, eller du måske har behov for et abonnement med EU dækning, da du rejser meget.

I vores søgefunktion i højre side Der kan du vælge ud fra ekstra kriterier, som netværk, EU roaming eller kun vælge testvindere, fra eksempelvis Tænk´s tests.

At finde det billigste telefonabonnement med data

Man kan igen ikke bare vise “det billigste telefonabonnement med data”, da det vil variere fra selskab til selskab, hvem som er billigst, hvis man sætter krav til hvor meget data man vil anvende.

Brug søgefunktionen og vælg hvor meget data du skal at have månedligt, så får du fremvist de billigste abonnementer i vores database.

Abonnementer med fri data (500+GB)

Det er stadig begrænset hvor mange udbydere som tilbyder telefonabonnementer med fri data. Herunder finder du en liste over de abonnementer som vi har i vores database, som tilbyder fri data:

Telefonabonnementer med musik eller anden underholdning

Der kommer flere og flere abonnementer hvor der følger underholdning med. Der er f.eks. telefonabonnementer med musik, som f.eks. Yousee´s musiktjeneste og også abonnementer med Tidal og lignende.

Herunder finder du en liste over abonnementer hvor der medfølger underholdning:

Telefonabonnementer uden data og/eller uden taletid (Basisabonnementer)

Træt af at pengene forsvinder måned efter måned, pga. et dyrt telefonabonnement, hvor du ikke rigtigt bruger noget af det som følger med?

Hvis du leder efter et helt simpelt telefonabonnement, hvor der ikke følger data eller taletid med, så kan du bruge vores søgefunktion til højre og vælge “Basisabonnementer” Her får du efterfølgende fremvist de billigste og mest simple abonnementer.