Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Gå til Lindsmobil

Det lille teleselskab ønsker at være i blandt de billigste bredbåndsudbydere i Danmark, og det leverer internet til både boliger og mobiler.

Selskabet ønsker at være enhver danskers foretrukne udbyder, når det kommer til telefoni. De gennemskuelige abonnementer, de unikke kundefordele og de lave priser er det, LINDSmobil lægger vægt på.

Du kan blandt andet se frem til følgende fordele, når du opretter dig om kunde hos selskabet:

  • Du slipper for bindingsperioder
  • Då får 2G, 3G og 4G dækning og stabilt net (selskabet bruger Telias net)
  • Skarpe tilbud på mobiltelefoner i webshoppen
  • Frihed til at vælge abonnement til dig og familien
  • Høj kundeservice

Selskabet henvender sig blandt andet til familier med deres særlige produktpakker. Der er mulighed for at samle alle familiens abonnementer under ét log in, der giver det bedste overblik over dataforbrug og priser.

Kundeservicen er i højsædet hos selskabet, hvilket afspejler sig i de mange frihedsgrader til selv at sammensætte den bredbåndspakke, der matcher dit forbrug.

Du slipper for at betale mere hver måned, end du reelt bruger i forhold både data, SMS og opkald.

LINDSmobil er ejet af LINDS A/S, der er en 100% familieejet, dansk virksomhed, der har produkter til både private, erhverv og landbrug.

 
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Se brugeranmeldelser af Lindsmobil

Vi har samlet brugeranmeldelser af det familieejede, danske teleselskab, som du kan gøre brug af, hvis du overvejer at oprette dig som kunde hos selskabet. Med de mange valgmuligheder der findes i forhold til telefoniudbydere, kan det få stor betydning at gøre brug af andre kunders vurderinger.
Anmeldelserne, som du finder hos os, er baseret på de mest troværdige og respekterede onlinekilder – herunder Trustpilot.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Din vurdering af Lindsmobil


Som tidligere eller nuværende kunde hos selskabet kan du give dine oplevelser og erfaringer videre til andre forbrugere. Dette gør du ved at skrive en anmeldelse af teleselskabet på vores hjemmeside. Både dårlige og gode, personlige oplevelser kan være værdifulde for andre.
Når du skriver din anmeldelse, skal du indtaste navn og mail. Din e-mail behandles fortroligt og vil ikke blive offentliggjort på hjemmesiden eller anvendt til reklamer.

Skriv en kommentar