Photo of author
Udgivet:
Opdateret:

Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Gå til Happii

Happii’s slogan lyder ”langt ude latterligt billigt”, der meget rammende beskriver selskabets fokus på elektronikprodukter i høj kvalitet til lave priser. Virksomheden er kombineret af at være et teleselskab og en webshop.
Primært sælger de bredbånd og datapakker til de danske forbrugere. Derudover finder du et stort produktudvalg af artikler til hus, hjem og fritid på hjemmesiden.
Hos Happii kan du købe alt fra produkter til personlig pleje over artikler til hjemmet til mobiler og bærbare computere.
Happii mobil er virksomhedens afdeling af bredbånd, abonnementer og datapakker.
Du kan vælge bredbåndsabonnement, der passer til dine behov for data. Den store kundefordel er de lave priser. Teleselskabet ønsker at være det billigste på det danske marked og henvender sig til både den yngre og ældre målgruppe.
Hos virksomheden kan du købe de nyeste mobiltelefoner fra blandt andet Nokia, Samsung og LG.
Når du handler hos virksomheden, kan du få glæde af en række betydningsfulde fordele såsom fri fragt, mailbesvarelse samme dag som henvendelse samt 14 dages fri returret.
Virksomheden går op i at tilbyde konkurrencedygtige priser og gode produktbeskrivelser, så du kan sammenligne forskellige varer og finde frem til den helt rette elektronik til dine behov.

 
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Fantastisk0%
God0%
Ok0%
Dårligt0%
Elendigt0%

Se brugeranmeldelser af Happii

Vi har samlet kundeanmeldelser af virksomheden og teleselskabet, der kan blive dit vigtigste redskab, når det kommer til at vælge ny bredbåndsudbyder.
Vores anmeldelser baserer sig på troværdige kilder som Trustpilot.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Din vurdering af Happii


Har før været kunde hos selskabet, eller har du haft en positiv eller negativ erfaring med henvendelse til virksomheden, er vi interesserede i at høre om det.
Hos os kan du skrive din egen anmeldelse, der skal være baseret på en personlig historie. Skriv din korte anmeldelse sammen med en overskrift samt dit navn og din e-mail.

Skriv en kommentar